Joi, 31 Iulie 2014 Anunţuri     Galerie Foto     Harta judeţului     Harta Satu Mare     Coduri poştale     Party Foto    
HomeLocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieInterneExterneSportDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleBlogZone

CAUTA     Web  satumareonline.ro       
Accident în centrul Sătmarului
Florin Răchitan - Vineri, 28 Martie 2014

Un accident în urma căruia o femeie a fost rănită uşor a avut loc vineri, în jurul orelor 13, pe strada 1 Decembrie 1918, în faţa Catedralei Greco-Catolice din Satu Mare.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului s-a constatat că şoferul autoturismului Skoda a vrut să vireze la stânga, pentru a intra în faţa porţii Grădiniţei nr.1, de unde vroia să-şi ia copilul acasă, dar nu s-a asigurat corespunzător şi nu a acordat prioritate de trecere autoturismului Audi, cu numere de Marea Britanie, care venea din sens opus.

Cele două maşini s-au ciocnit parţial frontal, impactul fiind atât de puternic încât a declanşat airbag-urile. Soţia şoferului din Audi a fost rănită uşor, acuzând dureri cauzate de centura de siguranţă. Ea a fost transportată cu o ambulanţă la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Trimite pe mess Trimite pe mail
Noteaza


POSTEAZA COMENTARIUL TAU
Autor :

E-mail : (nu se va publica)

Web :

Notificare pe mail la raspunsuri ?

Rezultatul adunarii este :
+ =   [de ce?]
Comentariu :

caractere ramase.    
Responsabilitatea juridica revine in totalitate autorului.
Vizite : 579


Eveniment

Proiectil găsit pe câmp la Bogdand
Miercuri, 30 Iulie 2014
Poliţiştii au fost sesizați marţi, prin Serviciul Apeluri de Urgenţă -112, de către o tânără de 29 ani, din Bogdand, despre faptul că în timp ce efectua lucrări de prăşire în via proprietate personală a găsit un proiectil. La fata locului s-au deplasat lucrători din cadrul Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase si lucrători I.S.U. Carei, care au constatat existenţa unui proiectil exploziv de calibru 37 mm, în stare avansată de corodare, posibil din timpul celui de-al Doilea Război Mondial.
Ziua Imnului Naţional, sărbătorită la Satu Mare şi Carei
Marti, 29 Iulie 2014
Reprezentanţii autorităţilor locale şi judeţene, în frunte cu prefectul Eugeniu Avram şi preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, au participat marţi dimineaţa, în Piaţa 25 Octombrie din Satu Mare, la manifestările ocazionate de sărbătorirea Zilei Imnului Naţional. Evenimentul a început cu săvârşirea unui scurt serviciu religios, oficiat de preotul militar Cristian Silaghi, cel care a vorbit şi despre simbolistica versurilor imnului compus de Anton Pann şi cântat pentru prima dată în toiul Revoluţiei de la 1848.
„O zi cu tata” la Penitenciar
Luni, 28 Iulie 2014
Serviciul de Educaţie şi Asistenţă Psihosocială din cadrul Penitenciarului Satu Mare derulează, cu sprijinul Asociaţiei Bărbaţilor Creştini din România, programul „O zi cu tata”. Având în vedere faptul că mare parte din persoanele care populează penitenciarele au avut parte de condiţii minime în formarea educaţională şi de modele predominant negative în dezvoltarea comportamentală, considerăm că un obiectiv important în procesul de reinserţie.
Ziua Poliției de Frontieră Române, marcată la Satu Mare
Joi, 24 Iulie 2014
Sediul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare a fost joi în sărbătoare și asta deoarece a avut loc ședința festivă ocazionată de aniversarea Zilei Poliției de Frontieră Române. În data de 24 iulie 2014, Poliția de Frontieră Română sărbătorește 150 ani de existenta instituţională. Ziua de 24 iulie este un simbol în viața polițiștilor de frontieră. Este momentul în care cele două regimente ale Moldovei și Tării Românești, cu atribuții la frontiere, s-au unificat.
Șofer rănit grav într-un accident
Joi, 24 Iulie 2014
Poliţiştii rutieri sătmăreni, au intervenit miercuri dimineață, la faţa locului la un eveniment rutier produs la intersecţia străzilor Pintea Haiducul cu Cerbului din municipiu. În urma cercetărilor efectuate s-au stabilit împrejurările în care s-a produs accidentul. Zsolt P. din Carei, a condus autoturismul marca Mazda, înmatriculat în Germania pe strada Pintea Haiducul, iar la intersecţie cu strada Cerbului, nu a acordat prioritate de trecere autoturismului marca Dacia Logan , condus regulamentar de către Vasile U., în vârstă de 31 de ani, din Satu Mare.
Echipa     Contact     creat de Altersoft
 
Statistici