Vineri, 27 Noiembrie 2015 Anunţuri     Galerie Foto     Harta judeţului     Harta Satu Mare     Coduri poştale     Party Foto    
HomeLocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieInterneExterneSportDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleBlogZone


CAUTA     Web  satumareonline.ro       
Accident în centrul Sătmarului
Florin Răchitan - Vineri, 28 Martie 2014

Un accident în urma căruia o femeie a fost rănită uşor a avut loc vineri, în jurul orelor 13, pe strada 1 Decembrie 1918, în faţa Catedralei Greco-Catolice din Satu Mare.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului s-a constatat că şoferul autoturismului Skoda a vrut să vireze la stânga, pentru a intra în faţa porţii Grădiniţei nr.1, de unde vroia să-şi ia copilul acasă, dar nu s-a asigurat corespunzător şi nu a acordat prioritate de trecere autoturismului Audi, cu numere de Marea Britanie, care venea din sens opus.

Cele două maşini s-au ciocnit parţial frontal, impactul fiind atât de puternic încât a declanşat airbag-urile. Soţia şoferului din Audi a fost rănită uşor, acuzând dureri cauzate de centura de siguranţă. Ea a fost transportată cu o ambulanţă la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Trimite pe mess Trimite pe mail
Noteaza


POSTEAZA COMENTARIUL TAU
Autor :

E-mail : (nu se va publica)

Web :

Notificare pe mail la raspunsuri ?

Rezultatul adunarii este :
+ =   [de ce?]
Comentariu :

caractere ramase.    
Responsabilitatea juridica revine in totalitate autorului.
Vizite : 793

Eveniment

O minoră și un bărbat au fost accidentați în timp ce traversau
Vineri, 27 Noiembrie 2015
Joi, în jurul orelor 17.43 pe DN 19 in localitatea Moftinul Mic, județul Satu Mare, P. Sabina, de 24 ani, din Domănești, conducând autoturismul marca VW. Golf, a accidentat ușor o minoră.
Câștigătorii invitațiilor SM Online la spectacolul Gașca Zurli
Vineri, 27 Noiembrie 2015
Primăria municipiului Satu Mare a pregătit câteva surprize atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari în luna decembrie care mai este denumită ca fiind luna cadourilor.
Străzi închise la Satu Mare de Ziua Națională a României
Vineri, 27 Noiembrie 2015
Jandarmii sătmăreni vor fi angrenaţi, marți, 1 Decembrie, în misiuni de asigurare a ordinii publice, pe timpul manifestărilor prilejuite de Ziua Națională a României.
Exerciţiu de intervenţii în caz de inundaţii la Călineşti-Oaş
Joi, 26 Noiembrie 2015
La barajul din Călineşti-Oaş a avut loc joi un exerciţiu în cadrul conferinţei de finalizare a proiectului "WATMAN – Sistem Informațional pentru Managementul Integrat al Apelor - Etapa I".
Ziua Națională a României va fi sărbătorită și la Ardud
Miercuri, 25 Noiembrie 2015
În oraşul Ardud de 1 decembrie 2015 vor fi organizate manifestări cultural-educative consacrate istoriei patriei, care vor marca Ziua Naţională a României, după cum urmează: Ora 12:00 - activităţi comemorative.
Echipa     Contact     creat de Altersoft
 
Statistici