Vineri, 06 Martie 2015 Anunţuri     Galerie Foto     Harta judeţului     Harta Satu Mare     Coduri poştale     Party Foto    
HomeLocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieInterneExterneSportDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleBlogZone

CAUTA     Web  satumareonline.ro       
Accident în centrul Sătmarului
Florin Răchitan - Vineri, 28 Martie 2014

Un accident în urma căruia o femeie a fost rănită uşor a avut loc vineri, în jurul orelor 13, pe strada 1 Decembrie 1918, în faţa Catedralei Greco-Catolice din Satu Mare.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului s-a constatat că şoferul autoturismului Skoda a vrut să vireze la stânga, pentru a intra în faţa porţii Grădiniţei nr.1, de unde vroia să-şi ia copilul acasă, dar nu s-a asigurat corespunzător şi nu a acordat prioritate de trecere autoturismului Audi, cu numere de Marea Britanie, care venea din sens opus.

Cele două maşini s-au ciocnit parţial frontal, impactul fiind atât de puternic încât a declanşat airbag-urile. Soţia şoferului din Audi a fost rănită uşor, acuzând dureri cauzate de centura de siguranţă. Ea a fost transportată cu o ambulanţă la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Trimite pe mess Trimite pe mail
Noteaza


POSTEAZA COMENTARIUL TAU
Autor :

E-mail : (nu se va publica)

Web :

Notificare pe mail la raspunsuri ?

Rezultatul adunarii este :
+ =   [de ce?]
Comentariu :

caractere ramase.    
Responsabilitatea juridica revine in totalitate autorului.
Vizite : 728

Eveniment

Conducerea Consiliului Județean a felicitat doamnele din instituție
Vineri, 06 Martie 2015
Conducerea Consiliului Județean Satu Mare nu a uitat nici în acest an să le felicite pe doamnele din instituție cu ocazia Zilei Internaționale a Femii care se va sărbători duminică, 8 Martie. În acest context, președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef, alături de vicepreședintele Rudolf Riedl, le-au oferit tuturor femeilor câte o floare, simbol al primăverii și un pahar de șampanie. Nu au lipsit nici urările de bine.
Camion în şanţ pe şoseaua de ocolire
Vineri, 06 Martie 2015
Încă un camion, al doilea în ultima jumătate de an, a intrat în şanţ vineri dimineaţa pe şoseaua de ocolire destinată traficului greu ce leagă strada Bariţiu de drumul spre Petea. Şoferul bulgar al camionului înmatriculat în Polonia a declarat poliţiştilor sosiţi la faţa locului că într-una din sumedenia de curbe de pe traseu nu a avut loc suficient să treacă pe lângă un alt camion ce venea din sens opus şi astfel s-a trezit în şanţ. Poliţiştii cred, însă, că şoferul a aţipit la volan în zorii zilei de vineri şi aşa a ajuns în şanţ, mai ales că nu e nici urmă...
Femeile de la ISU Satu Mare au fost felicitate de 8 Martie
Vineri, 06 Martie 2015
În cadrul unei manifestări care a avut loc vineri, la sediul ISU „Someș” Satu Mare, col. Dan Gheorghe, alături de colectivul de bărbați din cadrul inspectoratului și-au arătat recunoștința și sentimentele de apreciere față de doamnele angajate ale instituției. Cu ocazia Zilei de 8 Martie, col. Dan Gheorghe a dorit să le mulțumească pentru activitatea desfășurată și a menționat...
Pompierul-erou a fost avansat în grad în mod excepțional
Vineri, 06 Martie 2015
Plt. maj. Mihai Nicolae Ștef, pompierul care a salvat-o din râul Someș pe tânăra de 16 ani a fost avansat, vineri, în gradul de plutonier adjutant în mod excepțional. Manifestarea prilejuită cu ocazia avansării în grad pentru acte de eroism și atitudine civică pozitivă, a avut loc în curtea ISU„Someș” Satu Mare, în prezența colonelului Dan Gheorghe și a pompierilor din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare.
Femeile social-democrate au petrecut cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii
Joi, 05 Martie 2015
Femeile social democrate au avut parte de o petrecere pe cinste cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii. Evenimentul organizat în avans a avut loc joi, la Restaurantul Veneția. În deschidere, femeile au fost felicitate de către președintele Partidului Social-Democrat, Mircea Govor care a ținut să le transmită faptul că le mulțumește din suflet „pentru ceea ce au făcut și fac pentru partidul nostru”.
Echipa     Contact     creat de Altersoft
 
Statistici