Locale Altele
Marti, 21 Ianuarie 2020
Marti, 21 Ian 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Pisică salvată de pompieri
Lorena Georgi  - Marti, 13 Ianuarie 2009

O pisică a fost salvată marţi după-masă de pompierii sătmăreni, după ce aceasta s-a urcat pe frontispiciul unei clădiri de pe Semicorso şi nu a mai putut să coboare.
 
Intervenţia a stârnit curiozitatea sătmărenilor care s-au aflat lângă sediul Orange Shop din Piaţa Libertăţii, unde pisica se cocoţase la o înălţime de şase metri şi de două zile nu vroia să coboare de acolo. Unul dintre locatarii din clădirea pe care se afla felina a chemat pompierii, neştiind cum să ajute animalul speriat.

Pompierii au răspuns solicitării şi s-au deplasat la locul cu pricina. Înarmaţi cu frânghii şi o scară, au început operaţiunea, care a durat mai puţin de o jumătate de oră. Unul dintre pompieri a urcat după felină, reuşind să o prindă şi să o aducă teafără la sol.

Vecinii au spus că pisica se afla de două zile pe clădire, după ce a alunecat de pe acoperiş, unde se avântase probabil după porumbei. La finalul intervenţiei, pompierii au predat pisica unui locatar, iar sătmărenii adunaţi la faţa locului i-au felicitat pe cei de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.

Tags: pisica  salvata  pompieri  
1262 vizite
Distribuie pe