Locale Altele
Marti, 22 Septembrie 2020
Marti, 22 Sept 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
În pragul divorţului şi cu datorii pe cap, un sătmărean şi-a înfipt cuţitul în inimă
Lorena Georgi  - Miercuri, 14 Ianuarie 2009

Un bărbat de 35 de ani, pe care mulţi sătmăreni l-au cunoscut, deoarece vindea ziare la intersecţia Crinul, şi-a pus capăt zilelor.
 
Marţi după-masă acesta a fost găsit de familie în apartamentul său de pe Aleea Târnavei, cu un cuţit înfipt în piept. Bărbatul, care încă mai avea puls când a fost găsit de rude, a fost transportat la Spitalul Judeţean Satu Mare, însă medicii nu l-au mai putut salva, iar după o jumătate de oră a decedat.


Pentru clarificarea împrejurărilor decesului, la faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Biroului Investigaţii Criminale şi poliţişti criminalişti, care au audiat martori şi au făcut investigaţii. Între timp, cadavrul a fost transportat la prosectura spitalului, pentru stabilirea cauzei medico-legale a morţii.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Roxana Cristea, a precizat că raportul medico-legal preliminar arată că plaga a fost autoprovocată, astfel că poliţiştii sătmăreni au exlus varianta unui omor, însă continuă cercetările cu privire la caz.


Surse neoficiale ne-au declarat că sătmăreanul de 35 de ani era în prag de divorţ şi avea datorii pe care nu le putea plăti, acestea fiind motivele care l-ar fi împins să recurgă la gestul suicidar.

Tags: cutit  sinucidere  divort  datorii  
1169 vizite
Distribuie pe