Locale Altele
Sambata, 20 Aprilie 2024
Sam, 20 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Tânăr împuşcat în taxi, maşina incendiată de agresori
Poliția Satu Mare  - Sambata, 3 Mai 2014

Poliţiştii sătmăreni au fost sesizaţi sâmbătă dimineață, în jurul orei 5.40, prin apelul de urgenţă 112 de către un cetăţean despre faptul că, pe strada Botizului, în apropiere de ieşirea din municipiu dintr-un auto taxi a fost coborâtă o persoană de sex masculin ce prezenta leziuni.

La faţa locului au intervenit de urgenţă poliţiştii şi un echipaj al ambulanţei  care a preluat victima şi a transportat-o la Spitalul Judeţean Satu Mare pentru a i se acorda îngrijiri medicale.

Personalul medical a constatat faptul că bărbatul, în vârstă de 21 de ani,
  prezenta leziuni la nivelul feţei şi a gâtului, leziuni produse posibil cu o armă neletală. La momentul deplasării la unitatea medicală victima era conştientă. 

Ulterior un taximetrist a sesizat poliţiştii despre faptul că a fost deposedat de autoturismul marca Mercedes, cu care îşi desfăşura activitatea, de către trei bărbaţi necunoscuţi  pe care i-a luat în autoturism.

În momentul în care au ajuns pe strada Botizului, cei trei i-au cerut taximetristului, sub ameninţare să coboare din autoturism, apoi şi-au continuat deplasarea. 

Apoi a fost coborât din autoturism şi abandonat unul dintre cei trei, respectiv persoana care prezenta leziuni, iar ceilalţi doi şi-au continuat deplasarea. 

Poliţiştii au intrat în alertă de la momentul sesizarii, la scurt timp autoturismul a fost găsit pe raza localităţii Mărtineşti, incendiat. 

În urma investigaţiilor efectuate, până în acest moment au fost identificate şi prinse două dintre cele trei persoane implicate în incident. Unul dintre cei doi agresori este în vârstă de 17 ani.  

Oamenii legii desfăşoară activităţi pentru identificarea şi prinderea celei de a treia persoane şi pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

1938 vizite
Distribuie pe