Locale Altele
Marti, 21 Mai 2024
Marti, 21 Mai 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Parada Florilor de Ziua Copilului
Florin Răchitan  - Duminica, 1 Iunie 2014

Coincidenţele fericite au făcut ca deja tradiţionala Paradă a Florilor organizată de Agenţia pentru Protecţia Mediului Satu Mare împreună cu grădiniţele şi şcolile sătmărene să se organizeze chiar de Ziua Internaţională a Copiilor, în cadrul manifestărilor de Zilele Oraşului Satu Mare, astfel că evenimentul s-a bucurat de un succes pe măsură atât în rândul participanţilor, cât şi al numeroşilor spectatori.
Coloana a pornit de la Grădina Romei şi a parcurs traseul obişnuit de-a lungul Bulevardului I.C. Bătianu, prin Piaţa Libertăţii şi Aleea Coposu, pentru a ajunge la scena ampplasată în Centrul Nou, unde organizatorii de la Radio Transilvania îi aşteptau deja pe copii la Minifolcloriadă.


Tot acolo, pe copii i-a aşteptat o altă surpriză dulce: membrele Organizaţiei de Femei a Partidului Social Democrat le-au împărţit aproape 1.000 de ciocolate, savurate cum se cuvine de micuţi.De-altfel, o bună parte a manifestărilor din cea de-a treia zi a sărbătorii municipiului Satu Mare sunt dedicate copiilor, aceştia având ocazia să găsească numeroase programe pentru ei în diferite puncte ale oraşului.

1551 vizite
Distribuie pe