Locale Altele
Luni, 9 Decembrie 2019
Luni, 9 Dec 2019
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Târg de Bere la Auchan
Florin Răchitan  - Marti, 10 Iunie 2014

În perioada 4-17 iunie, Auchan își întâmpină clienții în toate cele 31 de magazine din ţară, inclusiv la Satu Mare, cu Târgul de Bere ajuns la cea de-a V-a ediție. Pe aleea centrală din hipermarket, Auchan pune la dispoziția clienților săi peste 300 de tipuri și mărci de bere.

Oferta este tentantă pentru cei cunoscători, dar și pentru cei care vor să încerce ceva special. Potrivit declaraţiilor directoarei hipermarketului Auchan Satu Mare, Anca Ivan, în această perioadă toate sortimentele de bere din nu mai puţin de 20 de ţări au preţuri reduse cu procente cuprinse între 10 – 15%.

Desfășurat sub deviza «Explorează noi destinații pe harta mondială a berii», târgul propune o gamă variată pentru toate gusturile și preferințele: blondă, brună, roșie și neagră, bere cu diferite arome sau nefiltrată, bere bio, dar și bere fără alcool sau bere puternic alcoolizată.

Sunt prezente binecunoscute mărci de bere românească și internațională alături de multe noutăți. Au fost selectate tipuri de bere de la renumiți berari din Belgia sau Germania, dar și din România, Franța, Anglia, Scotia, Irlanda, Danemarca, Austria, Grecia, Italia, Turcia, Cehia, Polonia, Ungaria, Olanda, Spania, SUA, Mexic, China, Australia.

Pentru ca serile cu prietenii și vizionarea meciurilor de fotbal să fie și mai plăcute, Auchan a pregătit și o gamă de produse complementare: pahare și halbe, desfăcătoare, boluri de plastic și sticlă pentru snacks-uri, tricouri cu steagurile țărilor participante la Campionatul Mondial de Fotbal 2014, lăzi frigorifice, pastile de răcire, televizoare și alte surprize.

3791 vizite
Distribuie pe