Locale Altele
Sambata, 18 Ianuarie 2020
Sam, 18 Ian 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Program bogat de Zilele Județului
Veronica Hodas  - Sambata, 21 Iunie 2014

Cu toate că vineri seară s-a dat startul concertelor, deschiderea oficială a Zilelor Județului Satu Mare a avut loc sâmbătă dimineață printr-o paradă formată din călăreți, majorete, fanfară, cavalerii pălincii, localnicii județului în port popular, primarii tuturor localităților și nu în ultimul rând, oficialitățile județului Satu Mare.

După paradă, toate oficialitățile județului au vizitat căsuța fiecărei comune din județ, unde au degustat bunătățile culinare, dar și cele alcoolice.

Evenimentele au continuat pe ambele scene cu cântece foclorice și ușoare, dar și pe Pasajul pietonal Corneliu Coposu unde au avut loc mai multe concursuri și demonstrații sportive, iar pe strada 1 Decembrie au avut loc concursuri de fotbal și baschet.

Amintim și de activitățile oferite de Biblioteca Județeană Satu Mare, este vorba de desene pe asfalt și de atelier gratuit de origimi pentru copilași.
O noutate faţă de anul trecut este amenajarea pe strada Horea a unui ţarc cu animale de fermă (iezi, miei, iepuraşi, măgăruşi) care pot fi mângâiate de copii, precum şi zona rezervată tot acolo pentru Asociaţia Judeţeană a Crescătorilor de Cai.


În premieră, în sala de ședințe a Consiliului Județean a avut loc o conferință de presă la care au fost prezenți, alături de președintele Consiliului Județean, Adrian Ștef și vicepreșdintele Mircea Govor,  artiștii: Geszti Peter&Gringo Sztar, băieții de la 3 Sud Est, Văru Săndel și Aurel Tămaș. Aceștia au dorit să invite toți sătmărenii să iasă în oraș pentru a se distra alături de ei.

 

 

717 vizite
Distribuie pe