Locale Altele
Joi, 11 August 2022
Joi, 11 Aug 2022
Sărbătoare la Penitenciar
Penitenciarul Satu Mare  - Vineri, 27 Iunie 2014

Odată cu prăznuirea  Sfinţilor Apostoli Petru şi Pavel, duminică 29 iunie,  se sărbătoreşte şi ziua personalului din Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

Cu această ocazie, Penitenciarul Satu Mare a organizat în perioada 16 – 17 iunie  „Cupa Penitenciarului Satu Mare – 2014”, activitate care a constat în competiţii sportive la disciplinele tenis de masă, volei şi table la care au fost invitate să participe unităţi din garnizoană.

La finalul competiţiilor Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Satu Mare s-a clasat pe locul I,  fiind urmat la egalitate de puncte de  Penitenciarul Satu Mare şi  Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Someș” Satu Mare, iar pe locul III Inpsectoratul Județean de Poliție Satu Mare.

Într-un cadru festiv directorul Penitenciarului Satu Mare a înmânat diplome şi cupe reprezentanţilor instituţiilor participante la competiţia sportivă.

De asemenea, cu ocazia sărbătoririi Sfinţilor Apostoli Petru şi Pavel organizaţiile sindicale constituite la nivelul Penitenciarului Satu Mare împreună cu Asociația Profesinală IPA-regiunea 3 Satu Mare și Clubul Sportiv Voința-2009 vor organiza pentru funcţionarii publici cu statut special o masă festivă.    

Tot cu aceasta ocazie în săptămâna premergătoare acestei sărbători, în cadrul Penitenciarului Satu Mare au avut loc o serie de activităţi cu persoane condamnate.

Astfel, în data de 24 iunie a avut loc activitatea „Implicarea TA contează”, activitate organizată în colaborare cu Centrul de voluntariat Satu Mare  la care au participat un număr de 30 persoane condamnate, activitate în care au fost abordate aspecte specifice activităţii de voluntariat în scopul creşterii motivaţiei deţinuţilor pentru implicare în astfel de activităţi, iar în data de 25 iunie persoane condamnate au vizitat Mănăstirea Măriuş din Judeţul Satu Mare.

943 vizite
Distribuie pe