Locale Altele
Marti, 16 August 2022
Marti, 16 Aug 2022
Două incendii izbucnite din cauza trăsnetului la Homorod și Petin
Poliția Satu Mare  - Marti, 1 Iulie 2014

Două incendii care au avut loc luni în Homorodul de Mijloc şi Petin au produs pagube materiale.

Aseară ,în jurul orei 20,30 , Poliţiştii din Păuleşti au fost sesizaţi luni, în jurul orei 20.30m despre faptul că în localitatea Petin a izbucnit un incendiu. La faţa locului s-au deplasat şi echipajele de intervenţie ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă  Satu Mare care au reuşit lichidarea incendiului după câteva ore.

În urma investigaţiilor efectuate s-a stabilit  că incendiul a izbucnit la clădirea unui atelier de tâmplărie, clădire care a fost lovită de un trăsnet. Pagubele materiale produse se ridică la aproximativ  500.000 lei.

La interval de câteva minute după sesizarea menţionată anterior şi poliţiştii Secţiei Beltiug au fost sesizaţi de către Cristian T., despre faptul că s-a produs un incendiu într-o gospodărie din localitatea Homorodul de Mijloc .

Poliţiştii împreună cu pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Satu Mare s-au deplasat la faţa locului şi au constatat că incendiul a izbucnit la gospodăria unui bărbat în vârstă de 73 de ani.

Anexa destinată adăpostirii animalelor şi a furajelor a fost lovită de un trăsnet. Pompierii au intervenit cu două autospeciale pentru stingerea incediului. Incendiul s-a soldat cu pagube materiale, anexa menţionată a ars în totalitate, prejudicial cauzat fiind de aproximativ 40.000 lei.

Din fericire în urma acestora două incendii provocate de trăsnete nu au rezultat victime omeneşti.

1516 vizite
Distribuie pe