Locale Altele
Miercuri, 8 Iulie 2020
Mie, 8 Iul 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Plantație de stejar și șură distruse din cauza incendiului
Poliția Satu Mare  - Joi, 18 Septembrie 2014

Poliţiştii au fost solicitaţi să intervină miercuri, în două cazuri de distrugere prin incendiere produse pe raza judeţului Satu Mare.

Miercuri, în jurul prânzului, poliţiştii din Crucişor au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă  112 de către o localnică din Iegherişte despre faptul că soţul acesteia, aflându-se în grădina casei lor ar fi aprins rumeguş, iar focul s-a extins în vecinătatea grădinii.

Deplasându-se la faţa locului oamenii legii au stabilit după ce incendiul a fost stins de către pompieri, faptul că focul s-a extins şi a distrus prin ardere 50 ari de plantaţie de stejar care aparţine Ocolului Silvic. Prejudiciul urmează a fi stabilit de către angajaţi din cadrul Ocolului Silvic.

Tot miercuri, în jurul orei 16.40 poliţiştii Secţiei 5 Petreşti au fost sesizaţi despre faptul că pe raza localităţii Berea la şura locuinţei unei femei a izbucnit un incendiu.

Din cercetările efectuate la faţa locului, după stingerea incendiului de către pompieri s-a stabilit faptul că incendiului ar fi cauzat de efectul termic produs de la o ţigară aruncată din neglijenţă de către tatăl proprietarei.

Din fericire în urma acestor incidente nu s-au înregistrat victime omeneşti. Acum poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere prin incendiere în ambele cazuri.

618 vizite
Distribuie pe