Locale Altele
Joi, 25 Aprilie 2024
Joi, 25 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Festivalul Muzicii de Stradă s-a mutat în centrul orașului
Veronica Hodas  - Sambata, 20 Septembrie 2014

Festivalul Muzicii de Stradă s-a mutat, sâmbătă în Piața Libertății din Satu Mare. Ziua a început cu un flashmob inedit care a avut loc lângă Turnul Pompierilor, după care în tot orașul a început să răsune muzica.



Pe cele cinci scene, Scena Draxlmaier Group, Scena Orange, Scena TransPink, Scena ZES Zollner și Scena SaladBox, amplasate în Parcul Central și pe aleile adiacente au cântat, pe lângă trupele locale și formații din București, Budapesta, Cluj-Napoca și Oradea. Aceștia i-au încântat pe sătmăreni cu muzică bluess, jazz, instrumental, hip-hop, etc.



Duminică, festivalul va începe la ora 11 în Centrul Vechi, iar publicul sătmărean va avea posibilitatea de a asculta și de a vota muzicienii până la ora 18.00, după care va avea loc festivitatea de premiere în fața scenei principale.



Premiul cel mare, în valoare de 1.000 de euro, este oferit de Orange România, dar se vor acorda şi alte 2 premii în valoare de câte 1.000 de lei fiecare, oferite de Edmeea Trans și SecondTex, iar premiul III în valoare de 500 de lei este oferit de societatea SecondTex.



Punctajul final în concursul muzical se va acorda pe baza votului publicului, ce se poate efectua lângă scene și printr-un SMS (tarif normal), precum și pe baza punctajului juriului de specialitate alcătuit din Gabi Jugaru - entertainer radio/tv, Adrian Coliță - reprezentant Dynacord România și Bartos Erzsébet - redactor muzical radio. 

2857 vizite
Distribuie pe