Locale Altele
Miercuri, 3 Iunie 2020
Mie, 3 Iun 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Consulul general al Rusiei în România a vizitat Cimitirul Eroilor
Veronica Hodas  - Marti, 30 Septembrie 2014

Consulul general al Rusiei în România, Andrey Viktorovich Lanchikov a depus marți, coroane de flori la Cimitirul Eroilor Sovietici și Cimitirul Eroilor Români situat pe B-dul Cloșca.Acesta a fost primit la Satu Mare de către reprezentatul Primăriei Satu Mare, Gheorghe Rentea și colonelul Nicolae Codreanu, președintele Asociației Veteranilor de Război.Reprezentantul Ambasadei Federației Ruse în România a depus o coroană de flori la monumentul eroilor sovietici, cu ocazia eliberării orașului Satu Mare de sub ocupația fascistă în 25 octombrie 1944.

„Soldații sovietici, cât și cei români, piept la piept au luptat împotriva fasciștilor și implicit au dus la bun sfârșit o cauză importantă. Noi ne-am deplasat aici la Satu Mare, special ca să cinstim memoria ostașilor sovietici, cât și memoria ostașilor români care într-un cuvânt sunt eroii noștri care au luptat pentru libertatea noastră, libertatea Europei și bunăstarea viitorului copiilor noștri.”, a spus consulul general al Rusiei.


Reprezentanții municipiului Satu Mare au depus și ei o coroană de flori la monumentul eroilor români, aceștia au fost însoțiți de consulul general al Rusiei.

1859 vizite
Distribuie pe