Locale Altele
Marti, 16 Aprilie 2024
Marti, 16 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Ziua Internațională a Pensionarilor marcată de APM Satu Mare
APM Satu Mare  - Miercuri, 1 Octombrie 2014

Ziua de 1 octombrie, Ziua Internațională a Pensionarului , ca în fiecare an, pentru APM Satu Mare este o zi specială, este ziua în care are loc o întâlnire de suflet între foștii angajați ai instituției și actualii salariați, reuniune deja tradițională (iniţiată acum 7 ani), ca dovadă a dorinţei instituţiei noastre de a asigura continuitatea  activităţilor nu numai pe plan profesional dar şi pe plan emoţional.

Au răspuns invitației de participare din cei 16 pensionari, șapte foști angajați ai APM, primirea lor fiind făcută la ora 9.00 de către Elisabeta Bekessy director executiv APM Satu Mare.

Marcarea evenimentului de reîntâlnire între actualii și foștii angajați ai APM Satu Mare a fost la Tabăra ecologică de la Tarna Mare.

În prima parte a întâlnirii într-un spațiu inedit, gazda taberei Protopopul Reformat și primarul comunei Tarna Mare au rostit un cuvânt de bun venit tuturor participanților, iar Elisabeta Bekessy a prezentat într-un mod inedit, ca o poveste, modul de realizare a taberei ecologice. Atât pensionarii, cât și angajații APM au vizitat împreună și au rămas impresionați de acest obiectiv care este aproape în exclusivitate ecologic, începând de la concepţie, dotări şi activităţi prevăzute.


În partea a doua a întâlnirii, fiecare pensionar cu ajutorul angajaților APM au plantat căte un mesteacăn pentru a-și lăsa amprenta și ei în acest lăcaș ecologic.

 

1575 vizite
Distribuie pe