Locale Altele
Duminica, 25 Octombrie 2020
Dum, 25 Oct 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Trei incendii în județ, în ultima noapte a anului 2014
ISU Someș Satu Mare  - Joi, 1 Ianuarie 2015

În seara de 30 decembrie 2014, la ora  20.35,  I.S.U. „Someş” al judeţului Satu Mare a fost anunţat despre producerea unui incendiu pe raza localităţii Lucăceni, la o casă de locuit.

Militarii din cadrul Sectiei de Pompieri Carei au intervenit cu o autospeciala de stins incendii şi o ambulanţă SMURD sub comanda şefului gărzii de intervenţie plt.adj.şef Tyer Gheorghe.

Ajunşi la locul incendiului la ora 20.43, au constatat că ardea tavanul casei pe o suprafata de aproximativ 5 mp.

S-a acţionat pentru localizarea si stingerea incendiului in cooperare cu SVSU al comunei Berveni. Incendiul a fost lichidat la ora  21.

Sursa probabila de aprindere: jar sau scanteie (cos de fum necuratat de funingine). Pagube materiale: 1.000 lei. Bunuri salvate: 20.000 lei.

În aceeași noapte, la ora  01.22  I.S.U. „Someş” al judeţului Satu Mare a fost anunţat despre producerea unui incendiu, pe raza localităţii Târșolț, la o anexa gospodareasca.

Militarii din cadrul Statiei de Pompieri Negresti Oas au intervenit cu 2 autospeciale de stins incendii sub comanda şefului gărzii de intervenţie plt.maj. Moraru Gheorghe.

Ajunşi la locul incendiului la ora 01.42, au constatat că ardea acoperisul anexei pe o suprafata de aproximativ 20 mp. S-a acţionat pentru localizarea si stingerea incendiului in cooperare cu SVSU al comunei Tarsolt. Incendiul a fost lichidat la ora  02.43.

Sursa probabila de aprindere: scurtcircuit electric. Pagube materiale: 4.000 lei. Bunuri salvate: 100.000 lei.

Puțin mai târziu,  la ora  02.56,  I.S.U. „Someş” al judeţului Satu Mare a fost anunţat despre producerea unui incendiu pe raza localităţii Terebești, la o casa de locuit.

Militarii din cadrul Detasamentului de Pompieri Satu Mare au intervenit cu o autospeciala de stins incendii sub comanda şefului gărzii de intervenţie plt.adj.şef Epuran Marius.

Ajunşi la locul incendiului la ora 03.25 au constatat că ardea tavanul casei pe o suprafata de aproximativ 30 mp. S-a acţionat pentru localizarea si stingerea incendiului in cooperare cu SVSU al comunei Terebesti. Incendiul a fost lichidat la ora  04.56.

Sursa probabila de aprindere: jar sau scanteie (cos de fum necuratat de funingine). Pagube materiale: 8.000 lei. Bunuri salvate: 25.000 lei. 

835 vizite
Distribuie pe