Locale Altele
Miercuri, 15 Iulie 2020
Mie, 15 Iul 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Ziua Rezervistului Militar a fost marcată la Satu Mare
Veronica Hodas  - Joi, 28 Mai 2015

Cadrele militare în rezervă și în retragere din sistemul Național de Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională au sărbătorit joi Ziua Rezervistului Militar.

La Satu Mare, adunarea festivă a avut loc în sala mare de ședințe a Consiliului Județean, unde au participat peste 100 de cadre militare în rezervă și retragere. Sărbătoare a început prin intonarea imnului național.

Toți cei prezenți au ținut un moment de reculegere în memoria celor care au fost cadre militare și au trecut în lumea celor drepți.

Prezent la această manifestare, primarul municipiului, Dorel Coica, fost cadru militar, a declarat că este o zi importantă pentru persoanele care au în spate o carieră militară.

„Ziua Rezervistului înseamnă sărbătorirea acelor persoane care au în spate o carieră militară. Și eu am 25 de ani de carieră militară și m-am bucurat astăzi să revăd foarte mulți dintre colegii cu care am lucrat ani și ani de zile. Le doresc tuturor multă sănătate și le-am mulțumit celora care au avut o carieră militară și astăzi se află în echipa primarului. E un prilej de sărbătoare șI de socializare. La Mulți Ani tuturor rezerviștilor din România!”, a declarat primarul, Dorel Coica.

736 vizite
Distribuie pe