Locale Altele
Sambata, 31 Octombrie 2020
Sam, 31 Oct 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Noul director al Spitalului Judeţean Satu Mare este Marcela Papici
Florin Răchitan  - Joi, 11 Iunie 2015

După ce Erica Venemozer şi-a dat demisia recent, din motive personale, din funcţia de director al Spitalului Judeţean Satu Mare, în locul vacant a fost numit, până la organizarea unui concurs, Marcela Papici, care până în urmă cu câteva minute a fost viceprimar al municipiului Satu Mare.


Anunţul a fost făcut joi, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute de preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, şi vicepreşedintele Mircea Govor, chiar în prezenţa noului director. Cei doi şefi ai judeţului au declarat că au găsit formula potrivită pentru a asigura la conducerea spitalului o echipă capabilă să continue programul de investiţii realizate la instituţia respectivă.

I-au mulţumit fostei directoare Erica Venemozer pentru activitatea ei, dar şi noii directoare pentru faptul că a acceptat această provocare profesională. „Am propus pentru această funcţie o persoană care ştie ce înseamnă management, are experienţă şi în administraţia publică şi avem convingerea că va duce la îndeplinire toate planurile pe care ni le-am propus în ceea ce priveşte dezvoltarea spitalului” – a declarat vicepreşedintele Mircea Govor.

La rândul ei, Marcela Papici a mulţumit pentru încredere şi a anunţat că va face tot ce e omeneşte posibil pentru a se achita de noile sarcini profesionale. „Cei trei ani petrecuţi până acum în administraţia publică îmi vor fi de folos, cu siguranţă, iar eu consider că orice funcţie publică este importantă în măsura în care poţi să faci lucruri importante pentru semenii tăi. Asta am de gând să fac şi în cel mai scurt timp voi prezenta planul cu priorităţile pe care le voi avea la conducerea Spitalului Judeţean” – a anunţat noua directoare.

Numirea ei în funcţie a fost o surpriză în sine, dar o surpriză şi mai mare a fost anunţul despre soarta postului de viceprimar al municipiului Satu Mare, rămas vacant după demisia Marcelei Papici.

„Acesta este un moment foarte important pentru oraş şi judeţ, în care putem să asigurăm echilibrul necesar atât din punct de vedere politic, cât şi etnic, de aceea noi suntem dispuşi să  oferim postul UDMR-ului şi le vom acorda sprijinul necesar pentru a-şi instala propriul reprezentant în această funcţie” – a declarat vicepreşedintele CJ Mircea Govor, care este şi preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD Satu Mare.

„La fel ca la judeţ, considerăm că e important ca şi populaţia maghiară să fie reprezentată în conducerea municipiului Satu Mare, astfel că suntem dispuşi ca la următoarea şedinţă a Consiliului Local, reprezentanţii noştri să acorde votul pentru candidatul UDMR la postul de viceprimar. Acum rămâne ca UDMR să propună un candidat propriu, asta o lăsăm la latitudinea lor, dar le vom acorda sprijinul necesar. Probabil că vor lua o decizie în acest sens în zilele următoare” – a declarat, la rândul lui, preşedintele CJ Adrian Ştef, care e şi lider local al PLR, formaţiune politică ce alcătuieşte împreună cu PSD noul USL.

Marcela Papici a fost numită pe perioadă determinată în funcţia de director al Spitalului Judeţean, până la organizarea unui concurs pentru ocuparea postului respectiv, dar a anunţat deja că doreşte să participe la concurs. Acesta va avea loc, probabil, peste aproximativ trei luni.

1372 vizite
Distribuie pe