Locale Altele
Duminica, 15 Decembrie 2019
Dum, 15 Dec 2019
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Un copac a căzut peste o mașină. Șoferul a rămas încarcerat.
ISU „Someș” Satu Mare   - Vineri, 7 August 2015

Echipajele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Someș” al judeţului Satu Mare au intervenit în cursul serii trecute, pentru gestionarea unei situaţii de urgenţă generată de vânt puternic, în localitatea Băbăşeşti.


Apelul primit pe 112 în jurul orei 19:19, anunţa că vijelia pornită, a cauzat ruperea unui copac, care a căzut peste un autoturism ce se deplasa pe DN 19F, blocând şoferul între fiarele contorsionate ale maşinii, fapt ce a necesitat intervenţia promptă a pompierilor militari, pentru descarcerarea acestuia.

În ajutorul victimei accidentului au intervenit de urgenţă pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare cu o autospecială cu modul de descarcerare grea, o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă tip S.M.U.R.D. de terapie intensivă.


Pompierii, paramedicii şi personalul medical au acţionat prin executarea manevrelor de descarcerare şi acordarea primului ajutor medical victimei, urmând a fi transportată de urgenţă la Unitatea de Primiri Urgenţe Satu Mare.

578 vizite
Distribuie pe