Locale Altele
Miercuri, 17 August 2022
Mie, 17 Aug 2022
Primarul din Petreşti, accidentat grav
Lorena Georgi  - Vineri, 6 Martie 2009

Patru persoane au ajuns joi seara in stare grava la Spitalul din Carei, respectiv la cel din Satu Mare, dupa ce doua autoturisme, o Dacie si un Mercedes, s-au izbit una de cealalta.

Una dintre masini era condusa de primarul comunei Petresti, Marchis Gheorghe Otto, iar la volanul celeilalte se afla un tanar care ramasese incarcerat intre fiarele masinii.

Drumul National 19, intre orasul Carei si comuna Piscolt a fost blocat joi seara, intre orele 21.00 si 23.00, din cauza accidentului rutier, care, se pare ca s-ar fi intamplat din vina soferului din Mercedes, care a intrat pe contrasens.

La faţa locului au sosit imediat echipaje ale Ambulanţei, SMURD, Poliţiei şi cele ale pompierilor de la Descarcerare. Subinspectorul Ovidiu Păştean, şeful Biroului Poliţie Rutieră Carei, a declarat ca din primele cercetari reiese ca soferul autoturismului Mercedes, care circula dinspre Petresti spre Carei, a intrat pe contrasens, intrand in coliziune cu Dacia condusa de primarul din Petresti.

Două echipaje de pompieri au intervenit pentru a-l scoate pe conducătorul autoturismului Mercedes dintre fiarele maşinii. Cei de la Serviciul de Ambulanţă Satu Mare au acordat victimelor primul ajutor medical, transportându-i apoi la spital. În starea cea mai gravă se află soferul autoturismului Mercedes, al cărui picior a fost blocat în maşină. Starea victimelor este stabilă, însă toate patru au suferit diverse fracturi, respectiv răni deschise.

Tags: primar  petresti  accident  
3745 vizite
Distribuie pe