Locale Altele
Vineri, 19 Aprilie 2024
Vin, 19 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Accident rutier grav la Păulian
Serviciul de Ambulanță Satu Mare  - Miercuri, 2 Septembrie 2015

Echipajul Serviciului Județean de Ambulanță Satu Mare a fost solicitat să intervină, marți, în jurul orelor 15.00, la un accident rutier care s-a petrecut pe raza localității Păulian, unde o căruță a fost lovită din plin de un autoturism.

În urma evenimentului rutier au rezultat trei victime și un cal mort. Două dintre victime, stabile hemodinamic și respirator, au fost transportate de către două echipaje tip B2, iar a treia persoană, inconștientă, a fost transportată de către echipajul SMURD-TIM la UPU Satu Mare.

Echipajele Serviciului de Ambulanță au mai intervenit marți, la 135 solicitări din care 93 cazuri pentru urgențe.

Update: Redam în continuare buletinul de presă al Inspectoratului Județean de Poliție Satu Mare 
„Ieri, 01 septembrie a.c., în jurul orelor 15,00, pe DN 19 în localitatea Doba, a avut loc un accident grav de circulație.

C. Alexandru  de 22 ani, din localitatea Doba, conducând un atelaj cu tracțiune animală, pe fondul neacordării de prioritate la ieșirea de pe un drum secundar, a intrat în coliziune cu autoturismul Dacia, condus de către B. Florin de 28 ani, din Negoiești, județul Dolj.

În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto, a unei femei în vârstă de 58 ani pasageră în autoturism și a căruțașului.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ, totodată ambilor participanți la trafic le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii.”

2423 vizite
Distribuie pe