Locale Altele
Marti, 23 Aprilie 2024
Marti, 23 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Fashion’s Night Out
Veronica Hodas  - Sambata, 24 Octombrie 2015

Sala de evenimente a restaurantului Kabuki a fost sâmbătă gazda evenimentului moden „Fashion’s Night Out”, unde designerii sătmăreni și băimăreni și-au expus colecțiile pentru sezonul toamnă-iarnă 2015 – 2016.



În cadrul evenimentului au fost prezentate nouă colecții ale designerilor: Inedit, Ciprian Crăciun, Cosmin Mureșan, Sebastian David, Bianca Breban și Creation de Mode, Ramona Năprădean, Monica Ștrango, Mihaela Pastor, Cristina Mureșan și Ioana Kerekeș.




Colecțiile au fost prezentate de manechinii din cadrul agenției Trust Models Satu Mare.



Cei de la INEDIT și-au prezentat noua colecție prêt-a-porter toamna–iarnă 2015-2016. Colectiile Inedit în decursul timpului s-au deosebit prin ținute speciale și propuneri îndrăznete. În acest sezon - noua colecție Inedit - surprinde clientii - doamne sau domni - printr-un “aer” proaspăt și pozitiv, care ii va face sa se simta tineri, si care purtand-o, le va insenina ziua.




Ciprian Crăciun a readus în prin plan costumele la două rânduri de nasturi, dar de această dată într-o nouă combinație cromatică și cu noi accesorii față de cele cu care am fost obișnuiți la aceste modele de costume.

"Fata care a scris cartea iubirii" reprezintă partea a doua din tripticul divelor, al colecțiilor inspirate de personaje feminine de referință în viața și cariera designerului. Colecția de față a lui Cosmin Mureșan, reprezintă un omagiu adus mamei sale, dar și tuturor femeilor eroine, mame, soții, bunici.



"Bedroom"s eyes" sau despre senzualitate dramatică a „vorbit” prin colecțiile sale Sebastian David, care a folosit țesături prețioase și accesorii. Astfel a redefinit conceptul de lenjerie de budoir.



Colecția „Fericirea din petale de fluturi” s-a născut din colaborarea dintre Bianca Breban și Creation de Mode, adresându-se doamnelor și domnișoarelor cu personalitate, în special celor care vor să fie unice.



Ramona Napradean a prezentat colectia "Colours of life”, iar Monica Ștrango „Nothing else but sublime”.

Noua colecție semnată Mihaela Pastor a dezvăluit femeia romantică surprinsă în ipostaza unei Donna Angelicata. Florile, poeziile pământului sunt axul central ce învăluie colecția într-un aer delicat.



Colecția „Fresh-up Cocktail” a Cristineri Mureșan, de la Atelier Cris Fashion, i-a dus pe cei prezenți într-o lume în care o rochie sau un deux piece te transformă într-o persoană specială.



Sogni di Baricco este un concept nou pe piața sătmăreană, născut din dorința de a avea țesături „altfel” decât până acum. Creat de Ioana Kerekes, acest boutique de țesături exclusiviste aduce ca noutate mătasea ca element de bază al oricărei garderobe. Țesăturile au prins viață cu ajutorul designerului Cosmin Mureșan, iar sâmbătă seara sătmărenii au văzut o colecție de haine cu elemente africane mixate cu structuri europene sau din îndepărtata Asie.

3099 vizite
Distribuie pe