Locale Altele
Luni, 26 Iulie 2021
Luni, 26 Iul 2021
Accident rutier pe Drumul Careiului
Poliția Satu Mare  - Duminica, 8 Noiembrie 2015

Vineri, la ora 16.42, la intersecția dintre Drumul Careiului și str. Brândușa din municipiul Satu Mare, S. Viorel de 64 ani, din Satu Mare, conducând autoturismul Skoda, pe fondul neacordării priorității de trecere, a intrat în coliziune cu autoturismul marca BMW condus regulamentar de Ș. Bogdan de 25 ani, din Medieșu Aurit, jud. Satu Mare.

În urma impactului, autoturismul Skoda a fost proiectat în autoturismul marca Dacia condus de U. Lorand de 31 ani, din Satu Mare, rezultând rănirea numitului S. Viorel, care a fost transportat la Spitalul Județean Satu Mare, în vederea efectuării de investigații medicale.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul lui U. Lorand și S. Viorel, iar în cazul celui de al treilea a rezultat o concentrație de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată acestora le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În urma efectuării investigaților medicale s-a stabilit că S. Viorel a fost rănit grav, iar Ș. Bogdan Ioan a fost rănit ușor.

Cercetările în cauză continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană aflată sub influența alcoolului sau a altor substanțe și vătămare corporală din culpă.

862 vizite
Distribuie pe