Locale Altele
Duminica, 28 Noiembrie 2021
Dum, 28 Nov 2021
Accident rutier grav între Ciuperceni și Livada
ISU „Someș” Satu Mare  - Duminica, 27 Decembrie 2015

În cursul serii de joi, în jurul orei 23:19, ISU „Someș” Satu Mare a fost anunţat despre producerea unui accident rutier, pe drumul ce leagă localităţile Ciuperceni de Livada.

În accident a fost implicat un autoturism, care s-a prăbuşit în gol într-un şanţ.

La faţa locului, s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare cu o autospecială cu modul de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi două ambulanţe tip S.M.U.R.D.

Personalul sosit la faţa locului, după efectuarea recunaoşterii, a constatat că, în urma ieşirii de pe carosabil a unui autototurism, au rezultat rănirea gravă a trei  persoane.

Paramedicii şi personalul medical au intervenit pentru acordarea primului ajutor medical victimelor, urmând a fi transportate de urgenţă la Unitatea de Primiri Urgenţe Satu Mare.

Iată și comunicatul trimis de IPJ Satu Mare „În data de 26.12.2015, în jurul orei 23,18, pe Drumul Naţional 19, în afara localităţii Ciuperceni, Ioan A., de 27 ani, conducând un autovehicul, fără a adapta viteza la condiţiile de drum a intrat în şanţul din partea dreaptă a direcţiei de deplasare.

În urma evenimentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto şi rănirea gravă a numitului Zsolt K., de 25 ani, pasager în autoturism.

Ulterior, Cosngor P., de 24 ani, care a fost pasager în autovehiculul care intrase în şanţ s-a deplasat pe jos pe carosabil, iar după circa 100 de metri s-a oprit şi s-a culcat pe carosabil. A fost accidentat grav de autovehiculul condus de Attila J., de 23 ani. Cercetările în cauză continuă”.

 

 

2110 vizite
Distribuie pe