Locale Altele
Miercuri, 27 Ianuarie 2021
Mie, 27 Ian 2021
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Cadou de 8 Martie din partea Primăriei: concert Direcţia 5
Florin Răchitan  - Joi, 18 Februarie 2016

Continuând tradiţia instituită în ultimii ani, Primăria Satu Mare a pregătit un nou cadou de 8 Martie pentru doamne şi domnişoare, chiar dacă edilul-şef Dorel Coica îl va înmâna puţin mai repede.

Direcţia 5 va concerta la Satu Mare în data de 4 martie, cu începere de la ora 18, la Casa de Cultură a Sindicatelor, intrarea fiind gratuită pentru sătmărence, în limita locurilor disponibile.

În deschidere va cânta tenorul de origine sătmăreană Nagy Norbert, care în ultimii ani încântă publicul italian (şi nu numai) cu interpretarea unor arii celebre din opere.

În perioada următoare Primăria va distribui invitaţii pentru toate doamnele şi domnişoarele care doresc să vadă live spectacolul oferit de Direcţia 5 la aniversarea unui sfert de secol de existenţă a trupei, dar cititoarele SM Online au ocazia să obţină zece invitaţii şi de la noi.

Tot ce trebuie să facă este să-şi scrie numele (nu neapărat cel real) la secţiunea Comentarii, precum şi adresa de mail (nu va fi făcută publică) pentru a putea să luăm legătura cu ele. Aplicăm principiul „Primul venit, primul servit”. Succes şi distracţie plăcută!
1687 vizite
Distribuie pe