Locale Altele
Joi, 16 Iulie 2020
Joi, 16 Iul 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Pietoni și biciclist accidentați grav în acest week-end
Poliția Satu Mare  - Duminica, 20 Martie 2016

Vineri , în jurul orelor 19,48 , pe strada Principală din Certeze, D.  Claudia de 29 ani, din Tisa  județul Maramureș, conducând autoturismul marca Opel, a accidentat grav un bărbat în vârstă  de 55 ani, din localitate, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure.

Vineri, în jurul  orelor  19.28, în localitatea Petea a vut loc un accident grav de circulație.

Astfel, T.  Marek, de 62 ani,  din Polonia, conducând ansamblul de vehicule format din autotractor si semiremorcă, a accidentat grav pe B. Zoltan de 55 ani din Petea, care, s-a angajat în traversarea părții carosabile, prin loc nepermis si fără să se asigure.

De asemenea, tot vineri, la orele 19.16, pe strada Principală, din Băbășești, K. Andrei, de 59 ani, din Apa, conducând autoturismul marca VW, pe fondul nepăstrării distanței regulamentare în mers, l-a accidentat grav pe N. Gheorghe de 67 ani, din localitate, care, în calitate de biciclist, circula pe partea carosabilă, fără a fi echipat corespunzător, cu elemente fluorescent reflectorizante.

Toți conducătorii auto implicați în aceste evenimentele rutiere au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.  Totodată s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

 

962 vizite
Distribuie pe