Locale Altele
Duminica, 19 Ianuarie 2020
Dum, 19 Ian 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Medicul oftalmolog Bagosi Pal a salvat viața unei paciente
Serviciul de Ambulanță Satu Mare  - Joi, 24 Martie 2016

Ambulanța Satu Mare a fost solicitată, miercuri, la ora 15.13,  prin dispeceratul 112 în incinta cabinetului de optică medical Wotana din Satu Mare unde o persoană de sex feminin în vârstă de 77 ani a fost inconștientă.

Echipajul cu medic de la ambulanță a ajuns la caz în 5 minute și a găsit pacienta în stop cardio respirator (SCR) asupra căreia s-au început în mod profesionit manevrele de resuscitare de bază de către dr. Bagosi Pal (medic oftalmolog).

Ca urmare a manevrelor (masaj cardiac extern și ventilații gură la gură) începute rapid și foarte bine efectuate, pacienta a fost menținută într-un ritm socabil (fibrilație ventriculară) care a beneficiat de trei șocuri electrice externe livrate de personalul ambulanței în urma cărora pacienta a fost salvată. Femeia a fost transportată la Spitalul Județean Satu Mare.

Iată cât de importantă este în salvarea unei vieți recunoașterea SCR și începerea manevrelor de resuscitare cât mai precoce.

Ambulanța Satu Mare dorește să felicite promptitudinea și modul profesionist de acțiune a dr. Bagosi Pal care a avut un important rol în salvarea pacientei.

Tags: bagosi pal  medic  oftalmolog  pacienta  
2854 vizite
Distribuie pe
Cornel Dragobete
Felicitări Dl Dr
2016-03-24 19:35:22