Locale Altele
Miercuri, 8 Iulie 2020
Mie, 8 Iul 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Festivalul Muzicii de Grătar la Satu Mare ;))
Butka Gergo  - Vineri, 1 Aprilie 2016

Intre 1-3 Iulie, Satu Mare va găzdui un nou eveniment deosebit: după primele două ediții ale Muzicii de Stradă, organizatorii au revenit asupra ideii inițiale si lansează Festivalul Muzicii de Grătar, prin care vor reinventa conceptul Zilelor Orașului intr-o formă şi mai artistică.

Despre îmbunătățirile propuse, organizatorul șomer ne-a declarat: "Plănuim o serie de îmbunătățiri: pe pasajul Coposu vom amenaja o tarabă de mici având o lungime de 345 de metri, iar mititeii cu o grosime mai mare le vom înveli cu kürtőskalács. De asemenea, vom amenaja o scenă exclusiv pentru politicieni, unde ei vor putea rosti discursuri post-electorale in rotație la 2 ore, pupatul pe scenă va fi permis fără restricții. Nu vor lipsi nici vedetele de pe scenă, BUG Mafia va cânta piese romantice din cartier împreună cu orchestra Filarmonicii, iar trupa Voltaj il va coopta în formație pe maestrul sătmăreanul Petrică Mureșan".

O vizualizare despre efectele aşteptate aici: https://youtu.be/-Tsnb6M1LVM

Organizatorii speră ca sătmăreni să nu fie receptivi la această idee de festival de 1 aprilie, singura informație reală este data: intre 1-3 iulie 2016, exact peste 3 luni vă așteaptă Festivalul Muzicii de Stradă!

Tags: festival  muzica  gratar  
1008 vizite
Distribuie pe