Locale Altele
Joi, 11 August 2022
Joi, 11 Aug 2022
Penitenciarul recrutează gardieni
Penitenciarul Satu Mare  - Vineri, 8 Aprilie 2016

În perioada 4 aprilie- 22 aprile 2016 o echipă formată din funcţionari publici cu statut special din cadrul Penitenciarului Satu Mare va derula, în liceele şi şcolile postliceale din Municipiul Satu Mare, o campanie de informare şi recrutare pentru anul şcolar şi universitar  2016-2017 cu privire la cursurile disponibile în instituţiile de învăţământ pentru o carieră profesională în cadrul sistemului penitenciar.

Cu această ocazie, vor fi prezentate elevilor din clasele a XI-a şi a XII-a oportunităţile şi multitudinea ofertei educaţionale de la Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna şi de la instituţiile de învăţământ superior: Academia de Poliţie „A.I. Cuza, Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul” Bucureşti, Institutul Medico-Militar, Academia Forţelor Terestre “Nicolae Bălcescu” Sibiu, Academia Tehnică Militară, Universitatea Naţională de Apărare " Carol I " Bucureşti, Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre “Basarab I” Piteşti.

Relaţii suplimentare privind calendarul, condiţiile de înscriere, probele de admitere pot fi obţinute  de la Penitenciarul Satu Mare- Birou Resurse Umane (nr. telefon 0261-715488) sau la sediul instituţiei str. Mileniului nr. 2, Satu Mare.

Tags: recrutari  penitenciar  gardieni  
1087 vizite
Distribuie pe