Locale Altele
Vineri, 19 August 2022
Vin, 19 Aug 2022
Fashion's Night Out, moda sătmăreană la superlativ
Veronica Hodas  - Sambata, 9 Aprilie 2016

Restaurantul Esedra a fost sâmbătă seara gazda unei prezentări de modă plină de culoare și frumusețe.Sătmărenii prezenți la cea de-a V-a ediție a evenimentului Fashion"s Night Out și-au delectat privirile cu cele mai noi colecții de haine pentru sezonul primavară-vară ale celor 16 creatori de modă sătmăreni.


Brandul Inedit a propus ținute casual, chic respectiv creații vestimentare destinate evenimentelor atât femeilor cât și bărbaților.Cristina Mureșan și-a prezentat colecția de rochii și șalopete într-o culoare „Rainbow Touch”, iar Karra Launi a propus anul acesta rochii de seară în culori vibrante, culori pastelate fiind executate cu diferite drapaje din material dând o notă excentrică rochiei, mărgele și pietre sau diferite dantele care conferă feminitate și delicatețe.


A urmat apoi brandul „Adalin” care a adus costumelor un aspect de noutate îmbinată armonios cu eleganța clasică.


În acest sezon „Diva” by Liana Szilagyi a pregătit colecția „15 Shades of Diva”, inspirată de femeia urbană care excelează prin grație, stil și sezualitate.


„Fata care a vorbit cu tăcerea ierbii” este ultimul act al „Trilogiei Divelor”, un proiect vestimentar semnat de Cosmin Mureșan pentru „CM – Creation de Mode”. Colecția este una feminină, aparent simplă, cu accente retro.


Colecția „Work” a Dianei Breban a fost făcută cu multă dăruire, plăcere și pasiune.


Designer-ul Ciprian Crăciun, semnatarul colecțiilor „Spencer”, a propus o linie vestimentară numită „Evoluția ilicelor” care încearcă să readucă în prim-plan vestele de bărbați.


Piesele vestimentare din colecția street style „White Feeling” /spring-summer 2016, semnată de Nicoleta Obis, sunt menite să confere o stare de spirit pozitivă, confortabilă și lejeră pe parcursul întregii zile.


Aflate la debut cu colecția „Avant-Garde”, Raluca Mureșan și Anca Marian au avut o prezentate avangardistă.


Alexandra Catargiu ne-a făcut să descoperim un univers de senzații ce se ascunde printre petalele florilor de mărgele.Colecția „Shapes” reprezintă o nouă aventură de imagine, Sebastian David reinterpretând pantalonul în garderoba feminină, aceștia fiind completați de structuri inspirate din estul îndepărtat, combinate cu decupaje elaborate.


Colecția „Nonchalance” a Mihaelei Cîrlugea este compusă din ținute vaporoase din dantelă, triplu voal, tafta, culori vii, mănuși, pene; totul degajând un aer proaspăt și optimist.

O colecție plină de forță și finețe a fost „True” semnată de Ramona Năprădean. Colecția a fost alcătuită din rochii feminine, elegante cu linii fluide.

Echipa „LTC Collection SRL” a creat o colecția care a impresionat prin calitatea și simplitatea țesăturilor folosite.Seara a fost încheiată de colecția de rochii de mireasă „Believe in Fairytales” semnată de designer-ul Ioana Călin care a fost desemnată „Cel mai bun designer de rochii de mireasă” din România.

Pe lângă prezentarea de modă a avut loc și lansarea parfumurilor Theos și D’Ora semnate de Cosmin Mureșan pentru Marcman și o tombolă pentru reprezenantele sexului frumos.

Tags: fashion  night  esedra  moda  designeri  satmareni  
4407 vizite
Distribuie pe