Locale Altele
Sambata, 8 August 2020
Sam, 8 Aug 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Incendii la Satu Mare și Gelu
ISU „Someș” Satu Mare  - Joi, 14 Aprilie 2016

În cursul zilei de miercuri, ISU „Someș” Satu Mare a intervenit pentru limitarea şi stingerea unui număr de două incendii, urgenţele fiind anunţate prin apelul unic 112.

Forţele de intervenţie ale Detaşamentului de Pompieri Satu Mare au intervenit în jurul orei 18:32 pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la subsolul unui bloc de locuinţe, situat pe raza localităţii Satu Mare. Pompierii militari, au localizat şi lichidat incendiul cu operativitate, împiedicând în acest fel propagarea acestuia la întregul complex de locuinţe.

Au ars aproximativ 300 kg de deşeuri (hârtie, materiale plastice şi textile), cauza probabilă a iniţierii incendiului fiind o ţigară aprinsă, aruncată, probabil la întâmplare peste materialele combustibile depozitate în încăperea respectivă.

Câteva ore mai târziu, alt apel de urgenţă anunţa că în localitatea Gelu, ardea acoperişul unei case. Trei echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare au intervenit în cel mai scurt timp, reuşind să oprească extinderea focului la întreagul imobil, fiind salvate în acest sens bunuri de valoare considerabilă.

Au ars aproximativ 20 mp din suprafaţa acoperişului locuinţei şi s-a degradat zugrăveala din interiorul uneia dintre încăperi.              

În urma cercetărilor efectuate la faţa locului, a fost constatată ca fiind cauză probabilă a producerii incendiului, scurtcircuit electric produs la un cablu electric defect sau neizolat corespunzător.

 

 

Tags: incendii  subsol  acoperis  
623 vizite
Distribuie pe