Locale Altele
Miercuri, 27 Ianuarie 2021
Mie, 27 Ian 2021
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Mircea Drăgan, noul director al Direcției Județene pentru Cultură
Prefectura Satu Mare  - Luni, 18 Aprilie 2016

Prefectul judeţului Satu Mare, Radu Bud l-a numit luni, prin ordin al Ministrului Culturii, pe Mircea Drăgan în funcţia de director al Direcţiei Judeţene pentru Cultură Satu Mare. Evenimentul a fost marcat luni, 18 aprilie 2016, de la ora 12,30 în cabinetul prefectului, în prezenţa şefei Serviciului Monitorizarea serviciilor publice deconcentrate, dezvoltare economică şi situaţii de urgenţă din cadrul Instituţiei Prefectului judeţul Satu Mare, Ramona Antonescu şi a unor angajaţi ai instituţiei de cultură.

Astfel, prin Ordinul Ministrului Culturii nr. 178 din 18.04.2016 începând cu data de 18.04.2016, domnul Drăgan Mircea Petru, expert grad profesional principal la Direcţia Judeţeană pentru Cultură Satu Mare, exercită cu caracter temporar, prin promovare, pentru o perioadă de maximum 6 luni, funcţia publică de conducere vacantă de director executiv gradul I la Direcţia Judeţeană pentru Cultură Satu Mare.

În vârstă de 55 ani, cu o vechime de 11 ani în cadrul Direcţiei Judeţene pentru Cultură Satu Mare, Mircea Drăgan este de profesie inginer constructor şi este specializat în restaurare monumente istorice.  

Tags: mircea dragan  director  directia cultura  satu mare  
1409 vizite
Distribuie pe