Locale Altele
Duminica, 16 Iunie 2024
Dum, 16 Iun 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Accident între doi poliţişti
Florin Răchitan  - Vineri, 10 Aprilie 2009

Un ofiţer de la Biroul Poliţiei Rutiere şi-a accidentat miercuri seara, la Mărtineşti, un coleg de la Poliţia de Frontieră şi a băgat în spital un alt tânăr.

Poliţistul Vasile Chereji conducea maşina personală, în afara orelor de serviciu, iar la efectuarea unui viraj la stânga nu s-a asigurat corespunzător şi a lovit o motocicletă condusă de poliţistul de frontieră Andrei Simpf.

În urma coliziunii, poliţistul de frontieră a suferit răni uşoare, însă pasagerul de pe motocicletă, un tânăr de 18 ani, a fost rănit grav. Cele două victime ale accidentului nu purtau căşti de protecţie.

 

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat faptul că şoferul care a cauzat accidentul nu consumase băuturi alcoolice.

În comunicatul de presă comun al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Satu Mare şi al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră se arată că lucrătorii de poliţie implicaţi în evenimentul rutier nu se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu, conduceau vehicule proprietate personală şi erau în afara orelor de program.


Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor concrete în care s-a produs evenimentul rutier.

Tags: accident  martinesti  politisti  
2671 vizite
Distribuie pe