Locale Altele
Marti, 30 Noiembrie 2021
Marti, 30 Nov 2021
Jandarmeria la datorie în acest sfârşit de săptămână
Jandarmeria Satu Mare  - Vineri, 20 Mai 2016

Jandarmii sătmăreni vor fi din nou la datorie şi în acest sfârşit de săptămână pentru a le asigura cetăţenilor judeţului Satu Mare un climat optim de ordine şi siguranţă publică.

În vizorul instituţiei se vor afla toate manifestările care se vor desfăşura în spaţiul public, iar jandarmii vor acţiona pentru sprijinirea celor care solicită ajutor, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale şi a actelor de violenţă, precum şi pentru identificarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă legea.

Totodată, echipajele de jandarmerie vor executa, activităţi de patrulare în zonele şi arterele intens circulate, în zonele de agrement, cluburi, discoteci şi terase şi vor fi în măsură să intervină de urgenţă pentru a  preveni sau combate, la nevoie, incidentele la adresa ordinii şi liniştii publice. Astfel, jandarmii vor fi prezenţi şi vor asigura desfăşurarea în condiţii de siguraţă publică a următoarelor evenimente;

Vineri, sâmbătă şi diminică 20-22 mai,  între orele 10.00-18.00, la competiţia  internaţională BEACH VOLEI , desfăşurată pe platoul din Piaţa 25 Octombrie din municipiul Satu Mare.

Vineri, 20 mai, în intervalul orar 14.00 -17.00 la  ZILELE ALESE ALE RUSALIILOR ROŞII  şi GALA DANSULULUI POPULAR MAGHIAR , manifestare organizată în parcul Gradina Romei,

Sâmbătă, 21 mai, între  orele 11.00 -14.00 la meciul de fotbal dintre OLIMPIA -RÂMNICU VÂLCEA, meci disputat pe stadionul Olimpia  din municipiul Satu Mare,

Sâmbătă, 21 mai, între  orele 12.00 -14.00 la  întalnirea internaţională a  clubutilor DRUM BUN ediţia a III-a -parada auto, eveniment desfăşurat în parcul Libertăţii în sensul giratoriu,  fapt care implică cu blocarea circulaţiei din sensul giratoriu pe tronsonul cuprins între Catedrala Romano Catolică  până la strada Cuza Vodă.

Sămbătă şi duminică 21-22 mai, în intervalul orar 10.00 -24.00  la SFÂRŞITUL DE SĂPTĂMÂNĂ ÎN FAMILIE, eveniment desfăşurat în  parcul Grădina Romei din municipiul Satu Mare.

Sămbătă şi duminică 21-22 mai, în intervalul orar 10.00 -24.00  la Zilele comunei Halmeu-FESTIVALUL CĂPŞUNELUI

Sâmbătă  21 mai, în intervalul orar 10.00 -20.00, în oraşul Negresti Oaş la concursul TOUR DE TUR.

Tuturor participanţilor la manifestările de orice natură organizate în această perioadă le  reamintim să nu depăşească limitele decenţei comportamentale, să evite consumul excesiv de alcool, să supravegheze îndeaproape comportamentul copiilor, să acorde o atenţie sporită modului de păstrare şi asigurare a bunurilor şi obiectelor personale şi să semnaleze prompt forţelor de ordine orice comportament contrar normelor legale de convieţuire socială sau bunelor moravuri.

Reamintim cetăţenilor că pot apela cu încredere, în orice situaţie, la ajutorul jandarmilor prezenţi la evenimentele publice şi că intervenţia acestora poate fi solicitată şi prin apelarea  numărului unic de urgenţe - 112.

 

Tags: jandarmi  datorie  manifestari  
1102 vizite
Distribuie pe