Locale Altele
Joi, 22 Februarie 2024
Joi, 22 Feb 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Participare record la Zilele Oraşului. Primarul vă mulțumește.
Florin Răchitan  - Luni, 30 Mai 2016

Ediţia jubiliară a Zilelor Oraşului Satu Mare a avut parte, aşa cum era de aşteptat, de o participare record din punct de vedere numeric a sătmărenilor, conform statisticilor instituţiilor care au asigurat paza şi ordinea în timpul manifestărilor.

Potrivit estimărilor Jandarmeriei şi Poliţiei, în fiecare dintre cele trei seri ale week-end-ului trecut în zona centrală a oraşului au fost prezenţi între 15.000 şi 20.000 de oameni.

Comercianţii s-au declarat şi ei foarte mulţumiţi de vânzări, iar încasările de la aceştia la bugetul local au crescut de la 46.000 lei anul trecut la 53.000 la ediţia din acest an.

Trupele de top din muzica românească şi internaţională care au urcat pe scenă în cele trei zile au fost şi ele foarte impresionate de atitudinea publicului sătmărean, iar primarul Dorel Coica, cel care i-a pus la dispoziţie biroul său lui Chris Norman înainte de concertul de sâmbătă, a anunţat că acesta şi-a exprimat intenţia de a mai reveni la Satu Mare şi altădată, atât de mult i-a plăcut primirea de aici.

Cu toate că zeci de mii de oameni au petrecut în tot sfârşitul de săptămână, nu au fost semnalate incidente deosebite şi nu a fost exagerat de mare nici numărul intervenţiilor echipajelor de pe Ambulanţele care au asigurat garda permanentă în Centrul Vechi şi Centrul Nou.

„Le mulţumesc sătmărenilor pentru că şi-au oferit trei zile de sărbătoare adevărată în ceea ce este considerată de mulţi ca fiind cea mai reuşită ediţie a Zilelor Oraşului. Am primit nenumărate mesaje şi zeci sau chiar sute de oameni din toată ţara au venit special ca să vadă concertul lui Chris Norman. Mulţumesc, de asemenea, tuturor colegilor mei din Primărie care au contribuit la organizarea impecabilă a acestei mari manifestări” – a declarat Dorel Coica în cadrul unei conferinţe de presă pe care a susţinut-o luni la amiază la sediul Primăriei.

Tags: participare  record  zilele  orasului  
2828 vizite
Distribuie pe