Locale Altele
Miercuri, 21 Februarie 2024
Mie, 21 Feb 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Jandarmii sătmăreni cinstesc Ziua Eroilor Neamului
Jandarmeria Satu Mare  - Miercuri, 8 Iunie 2016

Jandarmii sătmăreni vor fi angrenaţi,  joi, 10 iunie, în misiuni de asigurare a ordinii publice, pe timpul manifestărilor prilejuite de Ziua Eroilor Neamului, care vor avea loc în municipiile Satu Mare şi Carei, dar şi în oraşele Negreşti Oaş şi Tăşnad, vor cinsti memoria eroilor prin depuneri de coroane şi vor participa cu un pluton de defilare.

În municipiul Satu Mare, jandarmii sătmăreni vor asigura măsurile de ordine publică la manifestările organizate joi, 10 iunie ora 9.30 ocazionate de Ceremonia de comemorare a Eroilor Neamului la Cimitirul Eroilor şi la ora 10.30  la manifestările dedicate  eroilor la Monumentul Ostaşului  Român.

Cu acest prilej, în intervalul orar 10.15-11.30 circulaţia auto va fi închisă la intersecţia din faţa Monumentul Ostaşului  Român, circulaţia fiind dirijată pe străzile adiacente.

Pentru ca  manifestările să se desfăşoare în condiţii de siguranţă, echipajele Jandarmeriei vor fi prezente în mijlocul cetăţenilor şi recomandă sătmărenilor să respecte solemnitatea manifestărilor.

 Pentru sesizarea faptelor antisociale cetăţenii sunt rugaţi să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să apeleze la cea mai apropiată patrulă de ordine publică.

Tags: jandarmi  satu mare  ziua eroilor  
1388 vizite
Distribuie pe