Locale Altele
Luni, 24 Februarie 2020
Luni, 24 Feb 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Ecran gigant īn Centrul Nou pentru vizionarea meciurilor de la Euro 2016
Florin Răchitan  - Miercuri, 8 Iunie 2016

Tehnicienii au început deja instalarea ecranului led cu dimensiunile de 6,5 x 4 m în Piaţa 25 Octombrie din Satu Mare, unde suporterii sunt aşteptaţi să urmărească meciurile Campionatului European de Fotbal 2016.

Organizatorii îi aşteaptă pe sătmăreni cu bănci şi mese cu o capacitate de 500 de locuri, cărora li se adaugă aproximativ 300 de locuri pe treptele de pe digul Someşului, şi pentru că meciurile nu pot fi urmărite pe uscat, spectatorii vor putea să-şi cumpere mici, bere, vinuri şi kurtos kalacs de la tarabele instalate în Centrul Nou pe toată durata campionatului.

Organizatorii au licenţă UEFA, iar meciurile vor fi transmise de pe canalul Dolce Sport, majoritatea cu comentariul asigurat în limba română, cu excepţia meciurilor echipei naţionale de fotbal a Ungariei, care vor fi transmise în limba maghiară.

De asemenea, în fiecare seară vor fi organizate jocuri şi concursuri cu tematică legată de fotbal (fotbal-tenis, fotbal-biliard etc.) şi cu premii asigurate de Pizzeria Gemelli.

Primul meci transmis va fi chiar meciul de deschidere, vineri seara de la 22.00, între naţionalele României şi Franţei, dar programul din Centrul Nou va începe deja de la ora 20.00, cu invitaţi surpriză şi un spectacol demn de o adevărată ceremonie de deschidere. Accesul în zonă este gratuit, iar locurile la masă se ocupă pe principiul primul venit – primul servit.

Urmăriţi toate noutăţile şi ştirile legate de acest eveniment pe pagina oficială de Facebook Satu Mare FAN FEST 2016. 

Tags: ecran  gigant  campionat  european  fotbal  
13523 vizite
Distribuie pe
Micula Bianca Arabella
Asta trebuie in SM destrabalare,galagie si multa mizerie in centrul orasului ! Mai bine ar face groapa de joaca pt copii.
2016-06-09 08:58:57