Locale Altele
Marti, 25 Februarie 2020
Marti, 25 Feb 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Spitalul din Tășnad, dotat cu aparate medicale noi
Spitalul Județean Satu Mare  - Marti, 14 Iunie 2016

Pacienții care se adresează Secției Exterioare Tășnad din cadrul Spitalului Județean de Urgență Satu Mare au primit o veste îmbucurătoare, gama aparatelor medicale de la nivelul Spitalului Județean de Urgență Satu Mare s-a îmbogățit.

La inițiativa lui Karl Galos și a relațiilor lui personale, compania Heinen&Lowestein din Germania a donat aparatură medicală nouă în valoare de 20 – 25.000 euro.

În dotarea Spitalului de Urgență Satu Mare, secția exterioare Tășnad au intrat un incubator, două aparate mobile pentru oxigenoterapie, patru monitoare de supraveghere și urmărire a funcțiilor vitale ale pacienților, precum și un aparat de măsurat bilirubina la sugari (fără înțepătură), aparate care vor facilita activitatea personalului medical și vor îmbunătăți calitatea actului medical de care vor beneficia pacienții din zona Tășnad.

Acțiunea de predare-primire a aparaturii a avut loc zilele trecute la sediul companiei Heinen&Lowenstein din Bad Ems, localitate situată în landul Renania-Palatinat. La eveniment au participat persoane din conducerea companiei, inițiatorul acestei acțiuni, Karl Galos, precum și delegația Spitalului din Tășnad alcătuită din Csilla Ludwig, dr. Dohi Lorand și coordonatorul medical al Secției Exterioare Tășnad, dr. Nagy Tunde care a declarat că „suntem siguri că noile aparate vor crește calitatea îngrijirilor medicale acordate pacienților care se vor adresa secției noastre”.

Tags: spital tasnad  aparate medicale  dotare  
3601 vizite
Distribuie pe