Locale Altele
Duminica, 14 Aprilie 2024
Dum, 14 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Cei 48 polițiști noi au depus jurământul de credință
Poliția Satu Mare  - Luni, 11 Iulie 2016

La sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Satu Mare a avut loc luni depunerea jurământului de credinţă de către cei 48 agenţi de poliţie încadraţi  din sursă externă.

 La această festivitate au participat comisar şef de poliţie Vlad Florentin, desemnat şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare, comisar şef de poliţie Sugac Emilian, împuternicit adjunct al sefului IPJ, comisar şef de poliţie Vescan Camelia, şeful Serviciului Resurse Umane,  precum şi şefi de servicii şi secţii rurale din cadrul inspectoratului. Din partea Instituţiei Prefectului a fost prezent subprefectul Altfatter Tamas.

Evenimentul a început cu intonarea imnului naţional al României, urmat de depunerea jurământului de credinţă de către agenţii de poliţie.

Comisarul şef de poliţie Vlad Florentin a dat citire mesajului inspectorului general al Poliţiei Române, urându-le, în numele său personal, multă putere de muncă şi cât mai multe satisfacţii în frumoasa profesie pe care  şi-au ales-o.

De asemenea, cei prezenţi au adresat cuvinte de felicitare pentru noii poliţişti, urându-le să se bucure de linişte şi de încredere, de roadele muncii lor, dar şi  de sentimentul de siguranţă pe care îl vor vedea în ochii semenilor. 

Tags: juramant  credinta  politisti  
3727 vizite
Distribuie pe