Locale Altele
Joi, 16 Septembrie 2021
Joi, 16 Sept 2021
Locotenent-colonelul de jandarmi Ioan Orha s-a pensionat
Jandarmeria Satu Mare  - Vineri, 22 Iulie 2016

Vineri, la sediul Jandarmeriei Satu Mare, într-o adunare festivă a fost prezentat de către inspectorul şef al unităţii, colonelul Vasile Bocea, ordinul de trecere în rezervă cu drept de pensie a locotenent-colonelului Ioan Orha.

Ofiţer cu o activitate meritorie în instituţia oamenilor de arme, lt-col. Ioan Orha s-a pensionat la vârsta de 55 de ani, după 22 de ani de activitate desfăşurată în domeniul ordinii şi siguranţei publice.

În cadrul festivităţii, inspectorul şef al unităţii, colonel Vasile Bocea, i-a conferit locotenent colonelului Ioan Orha un HRISOV DE CINSTIRE  pentru întreaga activitate de ofiţer.


Preşedintele Asociaţiei Sportive Homorodul locotenent Codeus Ionuţ i-a înmânat o „Diploma  de excelenţă  pentru „Cel mai longeviv sportiv” pentru rezultatele deosebite obţinute în activitatea sportivă.

Comanda unităţii şi colectivul de cadre îi mulţumesc locotenent-colonelului Orha Ioan pentru întreaga activitate desfăşurată în Jandarmeria Satu Mare şi îi doresc multă sănătate,  pensie îndelungată cu multe bucurii şi satisfacţii.

Tags: jandarm  locotenent colonel  ioan orha  pensie  
2090 vizite
Distribuie pe