Locale Altele
Vineri, 24 Septembrie 2021
Vin, 24 Sept 2021
Un apartament și 10 hectare de miriște au luat foc în week-end
ISU „Someș” Satu Mare  - Luni, 1 August 2016

ISU „Someș” Satu Mare a intervenit, la sfârșitul săptămânii, pentru stingerea a două incendii.

Primul incendiu a izbucnit vineri, 29 iulie, iar la fața locului s-au deplasat de urgenţă pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare, care au  intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă.

În momentul sosirii echipajelor, flăcările se manifestau la bucătăria unui apartament, existând pericolul extinderii acestora la întreaga locuință.                                                          

Pompierii au localizat şi lichidat incendiul cu operativitate, împiedicând propagarea acestuia şi reuşind, astfel, să salveze bunuri de o valoare considerabilă.

Cercetările efectuate la faţa locului au indicat faptul că, evenimentul a fost, cel mai probabil, provocat de aprinderea unui aparat electrocasnic situat în această încăpere şi care a fost lăsat nesupravegheat.

Ca urmare a producerii evenimentului, au ars şi au fost distruse, atât aparatura electrocasnică, cât şi mobilierul încăperii şi alte bunuri electronice din bucătărie.    

În seara zilei de sâmbătă, în jurul orei 22.17 pompierii sătmăreni au intervenit pentru limitarea şi lichidarea unui incendiu de vegetaţie uscată, în localitatea Satu Mare, unde au fost mistuite aproximativ 10 hectare de mirişte.

Tags: incendii  apartament  miriste  satu mare  
877 vizite
Distribuie pe