Locale Altele
Joi, 8 Decembrie 2022
Joi, 8 Dec 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Incendii provocate de trăsnete și copaci doborâți la pâmânt
ISU „Someș” Satu Mare  - Joi, 11 August 2016

Miercuri, la ora 18.06, ISU „Someș” Satu Mare a fost anunţat despre izbucnirea unui incendiu de vegetaţie uscată, în mun. Satu Mare, str. Aurel Vlaicu.

La faţa locului, s-au deplasat pompierii din cadrul Detasamentului de Pompieri Satu Mare, care au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă.

Pompierii au localizat şi lichidat incendiul cu operativitate, intervenţia finalizându-se la ora 19.00, fiind afectat de incendiu aproximativ 1 hectar de vegetaţie uscată.

În noaptea de miercuri, la ora 22.42, ISU „Someș” Satu Mare a fost anunţat despre izbucnirea unui incendiu la acoperişul unui adăpost de animale, din localitatea Craidorolţ.

În cel mai scurt timp, la faţa locului, s-au deplasat pompierii din cadrul Secţiei de Pompieri Carei care au intervenit pentru localizarea şi lichidarea incendiului în colaborare cu un echipaj din cadrul SVSU Craidorolţ.

Incendiul s-a manifestat pe o suprafaţă de aproximativ 25 mp., din acoperiş, prin eforturile concertate ale echipajelor de intervenţie s-a reușit protejarea locuinţelor învecinate.

În urma cercetărilor efectuate la faţa locului, a fost constatată ca fiind cauză probabilă a producerii incendiului, trăsnetul.

Tot miercuri, la ora 22.44, ISU „Someș” Satu Mare a fost anunţat despre izbucnirea unui incendiu la o anexă gospodărească ( şopron de fân), din localitatea Iojib.

În cel mai scurt timp, la faţa locului, s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare care au intervenit pentru localizarea şi lichidarea incendiului în colaborare cu un echipaj din cadrul SVSU Medieşu Aurit.

Au ars aproximativ 400 baloţi fân, aproximativ 3 mc. material lemnos, gardul pe o lungime de aproximativ 16 ml. şi alte unelte gospodăreşti.

În urma cercetărilor efectuate la faţa locului, a fost constatată ca fiind cauză     probabilă a producerii incendiului, trăsnetul.

În cursul nopţii de miercuri în jurul orei 23.28, ISU „Someș” Satu Mare a fost anunţat despre izbucnirea unui incendiu la o casă de locuit, din localitatea Vama.

La faţa locului, s-au deplasat pompierii din cadrul Staţiei de Pompieri Negreşti Oaş, care au intervenit pentru lichidarea incendiului cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă în colaborare cu un echipaj din cadrul  S.V.S.U  Vama.

În momentul sosirii echipajelor, flăcările se manifestau violent la întregul acoperiş, existând pericolul extinderii acestora la întreaga locuinţă.                                                                      

Pompierii au localizat şi lichidat incendiul cu operativitate, împiedicând propagarea la întreaga locuinţă. Ca urmare a producerii evenimentului, a ars acoperişul imobilului şi s-au deteriorat instalaţia electrică şi pereţii casei.

În urma cercetărilor efectuate la faţa locului, a fost constatată ca fiind cauză probabilă a producerii incendiului, trăsnetul. Din fericire, nu au existat persoane rănite.

În noaptea de miercuri spre joi, la ora 00.36, ISU „Someș” Satu Mare a fost anunţat despre izbucnirea unui incendiu la o anexă gospodărească (claie fân), din localitatea Negreşti Oaş.

În cel mai scurt timp, la faţa locului, s-au deplasat pompierii din cadrul Staţiei de Pompieri Negreşti Oaş care au intervenit pentru localizarea şi lichidarea incendiului cu o autospecială cu apă şi spumă. A ars, aproximativ 1 tonă fân.

În urma cercetărilor efectuate la faţa locului, a fost constatată ca fiind cauză     probabilă a producerii incendiului, trăsnetul.

Tot din cauza furturii de ieri, doi copaci au fost doborâți la pâmânt pe carosabil.

Miercuri, la ora 17.19, ISU „Someș” Satu  Mare a fost anunţat despre faptul că, un copac este căzut pe partea carosabilă, datorită vântului puternic, în loc. Potău, str. Principală.

La faţa locului, s-au deplasat pompierii din cadrul Detasamentului de Pompieri Satu Mare, care au intervenit cu ajutorul accesoriilor din dotare pentru degajarea copacului.

Tot miercuri, la ora 21.44, ISU „Someș” a fost anunţat despre faptul că un copac este căzut pe partea carosabilă, datorită vântului puternic, în mun. Carei, str. 1 Decembrie.

La faţa locului, s-au deplasat pompierii din cadrul Secţiei de Pompieri Carei, care au intervenit cu ajutorul accesoriilor din dotare pentru degajarea copacului.

 

 

Tags: furtuna  incendii  trasnet  copaci  carosabil  satu mare  
2173 vizite
Distribuie pe