Locale Altele
Marti, 27 Octombrie 2020
Marti, 27 Oct 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Mai ai șanse să fii cel mai bun bucătar al Zilelor Partium
UDMR Satu Mare  - Luni, 22 August 2016

Ai ezitat până acum să îți arăți în public talentul culinar? Poți prepara oricând un minunat gulaș picant autentic? Sau poate știi să prepari ciorba de pește asemenea marilor bucătari?


Dacă este așa, nu mai sta pe gânduri, căci mai ai la dispoziție doar două zile să te înscrii la marea competiție culinară a celei de-a 15-a ediții a Zilelor Maghiare Partium. Pentru informații suplimentare ne poți contacta până pe data de 24 august la numărul de telefon 0730-713-705. Demonstrează că mâncarea maghiară autentică nu are pereche!

Nici cei care preferă bucatele mai sărace în carne și colesterol nu vor fi dezamăgiți  căci evenimentul rezervă surprize și pentru ei: pește preparat la grill, plăcinte preparate de gospodinele din Bogdand și ștrudel șvăbesc.  În ceaune vor fi preparate diverse variante de gulaș: cu fasole, fără fasole, cu pește, fără pește, iar ca aceste bucate să ne pice și mai bine vom putea vizita aleea vinului și a pălincii.

Dacă am ajuns la alee: street food nu va fi nici acum, dacă ți se face poftă de pizza sau cheesburger trebuie să cauți în altă parte. Noi însă știm că cei prezenți la Zilele Maghiare Partium nu râvnesc la gyros nici la bucătăria orientală, ci la gusturi autentic sătmărene care au caracterizat cele 15 ediții ale Zilelor Maghiare Partium.

Tags: bucatar  concurs  bogracs  partium  
989 vizite
Distribuie pe