Locale Altele
Luni, 6 Iulie 2020
Luni, 6 Iul 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Ziua Pământului la Satu Mare
Fazekas Csilla  - Miercuri, 22 Aprilie 2009

Ca în fiecare an, în data de 22 aprilie declarată la nivel internaţional Ziua Pământului, Agenţia Judeţeană pentru Protecţia Mediului, împreună cu Direcţia Judeţeană pentru Tineret, Consiliul Judeţean şi Caritas au organizat la Satu Mare manifestări menite să atragă atenţia opiniei publice asupra importanţei protejării mediului înconjurător.

Astfel, prin Biroul de Asistenţă şi Consiliere pentru Persoanele cu Handicap din cadrul Organizaţiei Caritas, zece tineri cu disabilităţi au plantat de copaci în incinta Taberelor Şcolare din municipiu.

De la ora 13, în Centrul Nou, pe Aleea Coposu, specialiştii de la Biroul de Prevenire şi Consiliere Antidrog al Organizaţiei Caritas Satu Mare, alături de tinerii care sunt implicaţi programul de sănătate mintală finanţată de Uniunea Europeană prin programele Phare, au invitat sătmărenii să participe la acţiunea de ECO PAINT, prin care s-a realizat cel mai mare desen al Pământului.

La ambele acţiuni au participat voluntari de la Grupul Şcolar “Constantin Brâncuşi”, Colegiul Naţional “Kölcsey Ferenc”, Colegiul Naţional “Ioan Slavici” şi Colegiul Teologic Reformat.
Tags: ziua pamantului  desene  satu mare  
1747 vizite
Distribuie pe