Locale Altele
Joi, 16 Iulie 2020
Joi, 16 Iul 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Câinii Poliției sătmărene, pe podium la campionatul de dresaj al câinilor de serviciu
Poliția Satu Mare  - Luni, 10 Octombrie 2016

Cei mai isteți căței din Ministerul Afacerilor Interne s-au întrecut la Sibiu, la Campionatul de dresaj al câinilor de serviciu.

Cea de-a 13- a ediţie a Campionatului de Dresaj al Câinilor de Serviciu din MAI s-a încheiat şi cei mai buni câini au fost premiaţi.

Campionatul a avut loc în perioada 3 - 7 octombrie 2016, la Centrul Chinologic Sibiu. Competiţia a fost organizată de Centrul Chinologic Sibiu şi Centrul Cultural al Ministerului Afacerilor Interne.

La concurs au participat echipe reprezentative ale structurilor Ministerului Afacerilor Interne, astfel că 22 de echipe câine-instructor au concurat pentru un loc pe podium la probele: Câine universal, Detectare explozivi, Patrulare intervenție, Căutare și salvare.

I.P.J. Satu Mare a fost reprezentat la concurs de două echipe câine - instructor din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale, la secțiunea Patrulare intervenție.

La finalul concursului agent șef principal Nistor Vlad, însoțit de câinele Ares, a ocupat locul I, iar agent șef principal Silaghi Alexandru însoțit de câinele Roca a ocupat locul al II-lea.

 

Tags: caini  politia satmareana  campionat dresaj  podium  
885 vizite
Distribuie pe