Locale Altele
Vineri, 19 August 2022
Vin, 19 Aug 2022
Două zile de modă la ediția de toamnă Fashion’s Night Out
Veronica Hodas  - Vineri, 28 Octombrie 2016

Anul acesta ediția de toamnă a evenimentului de modă Fashion’s Night Out organizat de Kariklea David se va desfășura pe parcursul a două zile, 11 și 12 noiembrie, de la ora 19.00, la sala de evenimente a Restaurantului Poesis.

Organizatorul principal, Kariklea David, a menționat vineri în cadrul unei conferințe de presă că ediția de toamnă se va desfășura pe parcursul a două zile „pentru ca publicul să nu se plictisească și să stea toată lumea până la final. Astfel putem da șansa fiecărui designer să fie pus în valoare”.

În prima seară, pe 11 noiembrie, publicul va putea urmări colecțiile celor de la Adalin, Cosmin Mureșan de la CM – creation de mode, Diana Breban (Baia Mare), Inedit, La magia de la creacion by Raluca Mureșan, Ramona Năprădean (Baia Mare) și Spence by Ciprian Crăciun.

Manechinii agenției Trust models vor prezenta în a doua seară colecții semnate de Atelier Cris Fashion, Bianca Breban (Baia Mare), Cinzia Tiso (Italia), CM - creation de mode by David Sebastian cu bijuterii create de Alexandra Catargiu, L"atelier Ioana Calin, Sladana Krstic (Italia), Queensy (Cluj Napoca, respectiv o prezentare de coafuri extravagante realizate de Adriana Popescu.

Tags: fashion night out  editia de toamna  
1395 vizite
Distribuie pe