Locale Altele
Miercuri, 29 Martie 2023
Mie, 29 Mar 2023
Nicoleta Luciu a inaugurat clinica de remodelare corporală Presensia
Florin Răchitan  - Vineri, 4 Noiembrie 2016

Cel mai modern centru de remodelare corporală din regiune, cu aparatură de ultimă generație care constituie o raritate chiar și în orașele mari ale țării, s-a deschis vineri seara la Satu Mare, iar invitata de onoare la evenimentul de inaugurare a fost nimeni alta decât eterna bombă sexy a României, Nicoleta Luciu.

Clinica “Presensia” își așteaptă de azi clientele (și clienții) pe strada Constantin Brâncoveanu nr.18, zilnic între orele 9 – 18, cu servicii de cea mai înaltă calitate asigurate de profesioniști recunoscuți la nivel național în domeniile lor, la tarife pentru care doamnele și domnișoarele din București sau Cluj ar fi în stare să vină până la Satu Mare.

Tehnici precum criolipoliza sau diminuarea celulitei și regenerarea laxității pielii cu aparatura VelaShape III au rezultat garantat după doar patru ședințe de tratament nedureros, care înlocuiește cu succes intervențiile chirurgicale la care se supuneau până nu demult doamnele pregătite să facă sacrificii pentru păstrarea frumuseții.

De azi nu mai e nevoie de sacrificii, iar lejeritatea cu care se păstrează formele apetisante a fost demonstrată pe viu chiar prin aplicarea unui asemenea tratament pe cel mai admirat corp feminin din această țară, cel al Nicoletei Luciu.

Vedeta s-a supus tratamentului demonstrativ cu zâmbetul pe buze, discutând în permanență “ca între fete” cu specialista sosită de la București pentru a prezenta avantajele aparaturii ultramoderne, apoi, după ce a conversat amical, într-o atmosferă veselă, cu oaspeții invitați din Satu Mare, a intrat înapoi în salon pentru a relua tratamentul.

De-altfel, potrivit declarațiilor managerului Andreea Fănâțan, toți clienții care trec pragul Clinicii Presensia până la sfârșitul lunii noiembrie vor avea parte de tarife promoționale, adică servicii la jumătate de preț.

Tags: clinica  remodelare  corporala  presensia  nicoleta luciu  
13598 vizite
Distribuie pe