Locale Altele
Miercuri, 27 Ianuarie 2021
Mie, 27 Ian 2021
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Sătmărenii au aprins lumānări și s-au despărțit cu lacrimi de Prodan
Veronica Hodas, Florin Răchitan  - Joi, 17 Noiembrie 2016

Zeci de sătmăreni, prieteni și admiratori, au răspuns invitației lansate pe Facebook și au participat joi seara la o comemorare ad-hoc a celui care a fost unul dintre cei mai mari fotbaliști ai Generației de Aur a României, cetățean de onoare al municipiului Satu Mare, Daniel Prodan.

Ei s-au adunat la intrarea în Stadionul Olimpia, care probabil va purta numele celui dispărut prea devreme dintre noi, au aprins lumânări lângă o fotografie a lui Didi și s-au rugat în tăcere ori și-au împărtășit în șoaptă amintiri legate de eroul sătmărenilor de la Campionatul Mondial din SUA 1994.

Copiii și juniorii de la Olimpia i-au scandat numele minute în șir, mulți dintre componenții echipei mari nu și-au stăpânit lacrimile, iar membrii galeriei au aprins torțe, într-o ultimă coregrafie spectaculoasă în cinstea campionului nostru. 

Tags: comemorare  lumanari  daniel prodan  
7105 vizite
Distribuie pe
Anhgelina Sutic
A fost un om deosebit si cu zinbetul pe buze tot timpul a fost foarte apropiat de familia noastra .Cu tristete in suflet ne luam ramas bun de la el o sa ne ramina mereu in memorie zinbetul si bunatatea lui .Ramas Bun Didi !Familia Pietrar din Marea Britanie šŸŒ¹
2016-11-18 14:23:12