Locale Altele
Luni, 30 Martie 2020
Luni, 30 Mar 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
SM Online are frăţior ungur
SM Online  - Duminica, 3 Mai 2009

Deoarece Satu Mare Online a împlinit deja un an, era timpul ca barza să-i aducă un frăţior şi, fiindcă barza ţine cont de limbile vorbite în această mare familie numită judeţul Satu Mare, nu e de mirare că frăţiorul e maghiar şi se numeşte Szatmár Online.

 

După cum veţi constata, Szatmár Online seamănă leit cu frate-său mai mare şi deja a început să iasă în lume, fiind admirat de un număr din ce în ce mai mare de conjudeţeni de-ai noştri, vorbitori ai limbii lui Petofi.

 

Şi pentru că e năzdrăvan, are nu una, ci două mame, tinere şi frumoase, care au grijă să crească mare şi viguros, să fie mereu pe placul ungurilor şi unguroaicelor.

 

Lasând gluma la o parte, Szatmár Online este cel mai nou produs al grupului nostru de presă, iar ideea de bază în conceperea şi realizarea lui a fost acoperirea nevoii de informare din surse independente şi credibile a întregii populaţii a judeţului Satu Mare, trecând peste barierele lingvistice şi culturale.

 

Conţinutul celui mai nou portal de ştiri în limba maghiară este actualizat zilnic de colegele noastre File Mónika şi Nagy Katalin, jurnaliste care şi-au dovedit deja valoarea în presa locală.

 

Misiunea lor nu este doar livrarea celor mai importante ştiri despre tot ce se întâmplă la Satu Mare în fiecare zi, ci şi, alături de echipa Satu Mare Online, contribuţia decisivă la dezvoltarea unei comunităţi online a sătmărenilor de toate naţionalităţile.

 

Suntem convinşi că împreună vom reuşi să implementăm un model de presă apreciat de mulţi sătmăreni, în domeniul online aflat încă în faza incipientă de dezvoltare, atât la nivel naţional, cât şi local, dar cu perspective frumoase.

 

Colegelor noastre le dorim succes, iar magyarok ide click !

Tags: lansare  portal  szatmar online  
1820 vizite
Distribuie pe