Locale Altele
Sambata, 8 August 2020
Sam, 8 Aug 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Două şuri şi o casă, mistuite de flăcări în week-end
Leontina Volosciuc  - Duminica, 3 Mai 2009

Două şuri din satul Şandra şi acoperişul unei case din Viile Satu Mare au fost mistuite de flăcări la sfârşitul săptămânii.

Primul incendiu a izbucnit sâmbătă în jurul orei 11.00 la două şuri aflate una lângă alta, în satul Şandra.

Pompierii sătmăreni au intervenit cu două autospeciale, iar după aproape 5 ore de luptă cu flăcările au reuşit să lichideze focul.

Incendiul a distrus cele două şuri, lemne de foc, unelte agricole şi alte materiale gospodăreşti, valoarea pagubelor ridicându-se la 15.000 de lei.

Militarii au reuşit să salveze casele de locuit şi anexele învecinate. În urma cercetărilor efectuate la faţa locului pompierii au stabilit cauza probabilă a incendiului şi anume un scurtcircuit la un motor electric.

 

Duminică, pompierii sătmăreni, împreună cu 7 servanţi din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din comuna Viile Satu Mare, au intervenit cu două autospeciale la un alt incendiu izbucnit la acoperişul unei case.

Focul a distrus acoperişul locuinţei, mobilierul dintr-o cameră, izolaţia din vată minerală si polistiren, o uşă, un geam termopan şi un rezervor PVC de 1.000 litri. Potrivit primelor cercetări la faţa locului, incendiul a izbucnit şi de această dată tot de la un scurtcircuit electric.

Tags: incendiu  sura  acoperis  
1173 vizite
Distribuie pe