Locale Altele
Sambata, 8 August 2020
Sam, 8 Aug 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Nicolae Dima este noul inspector șef al ISU „Someș” Satu Mare
ISU „Someș” Satu Mare  - Duminica, 27 Noiembrie 2016

S-a născut în urmă cu 46 de ani la data de 9 mai în localitatea Lazuri. Pe parcursul carierei a dezvoltat spirit de echipă şi o bună capacitate de comunicare, datorită experienţei în muncă şi formare profesională.

Educaţie şi formare:

La Câmpulung Moldovenesc, în perioada 1984 – 1988 a urmat cursurile Liceului Militar “Ştefan cel Mare” şi apoi până în 1991, ale Şcolii Militare de Ofiţeri Activi “Nicolae Bălcescu” din Sibiu.

Între 2002 şi 2006, studiile şi le-a continuat la Satu Mare, unde a urmat cursurile Facultăţii de Ştiinţe Juridice din cadrul Universităţii de Vest “Vasile Goldiş”, specializarea Drept. A dorit apoi, o specializare în domeniul Ingineriei Mediului (ianuarie - iulie 2007), urmând în acest sens cursurile postuniversitare de perfecţionare în “Analiza şi evaluarea riscurilor tehnologice în contextul Directivelor Seveso” .

În perioada 2006 – 2007 urmează cursurile Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” Arad – Facultatea de Ştiinţe Juridice, obţinând diplomă de Master în domeniul Ştiinţelor Juridice, specializarea: Drept administrativ şi Statutul Funcţionarului Public, urmând apoi să-şi aprofundeze abilităţile manageriale, participând la Cursul pentru dezvoltarea carierei, în perioada octombrie 2009 – februarie 2010, obţinând Certificatul de absolvire în Management.

Activitate profesională:

A fost atras încă de pe bancile şcolii de cariera militară, ocupând de la început în cadrul Ministerului Apărării Naţionale, între 1991 şi 2000, diferite funcţii de ofiţer de execuţie şi comandă în unităţi militare aparţinând M.Ap.N.

La I.S.U. „SOMEŞ” SATU MARE, îşi începe activitatea din ianuarie 2001, unde până la întâi mai 2010 ocupă funcţia de Ofiţer Specialist în Chimie Militară cu responsabilitate principală în Control şi Prevenire.

În perioada 01.05.2010 – 31.03.2016, ocupă funcţia de Şef Centru Operaţional, în cadrul aceleiaşi instituţii, timp în care, între 05 februarie – 11 august 2015 a ocupat funcţia de  Împuternicit Prim Adjunct al Inspectorului Şef.

Din aprilie până în noiembrie a.c., ocupă funcţia de Împuternicit Inspector Şef al I.S.U. „Someş” Satu Mare, până la data de 22 a lunii în curs, când promovează în funcţia de Inspector Şef al Inspectoratului Pentru Situaţii de Urgenţă „Someş” al Judeţului Satu Mare, în urma concursului pentru ocuparea postului respectiv, organizat la Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti.

 

Tags: nicolae dima  colonel  isu somes  
1324 vizite
Distribuie pe