Locale Altele
Miercuri, 19 Februarie 2020
Mie, 19 Feb 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Peste 30 de pompieri şi paramedici au intervenit la un incendiu
ISU Someș Satu Mare  - Duminica, 1 Ianuarie 2017

În cursul serii de sâmbătă, în jurul orei 22:03, I.S.U.,,SOMEŞ” Satu Mare a fost anunţat despre izbucnirea unui incendiu la sediul unei societăţi comerciale din localitatea Turţ.

Incendiul s-a dovedit a fi unul de amploare, dezvoltat pe o suprafață de aproximativ  1.500 mp, la o hală unde erau depozitate materiale pentru construcţii şi la cinci căpiţe de fân din curtea societăţii respective.

Incendiul s-a manifestat generalizat la aproximativ 90% din suprafaţa imobilului şi la căpiţele de fân, pentru stingerea acestuia și protejarea vecinătăților fiind concentrate în mod progresiv cinci autospeciale de stingere cu apă și spumă şi un echipaj S.M.U.R.D. din cadrul serviciilor profesioniste pentru situaţii de urgenţă.

Prin eforturile concertate ale echipajelor de intervenţie s-a reușit salvarea magaziei de vopseluri şi protejarea proprietăţilor învecinate.

Împrejurarea determinantă de producere a incendiului, în urma cercetărilor efectuate la faţa locului, a fost un scurtcircuit electric produs la un corp de iluminat amplasat în incinta depozitului. Incendiul a fost lichidat după cinci ore, fără a exista victime.

Tags: depozit  incendiu  turt  
1509 vizite
Distribuie pe